NHL pitkävetovihjeet: Maanantai-illan NHL tupla 15.1.2024

Maanantai-illalla alkava NHL-kierros tarjoaa mahdollisuuden vedonlyöjille kerätä jopa 495,60 suuruisen voiton täysin ilman riskiä! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen kahteen NHL-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 495,60€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla toisen tai molemmat NHL-kohteista moneyline-valinnalla (lopullinen voittaja).

Columbus Blue Jackets – Vancouver Canucks

Jääkiekon NHL:ssä illalla kohtaavat Columbus Blue Jackets ja Vancouver Canucks. Ottelu lupaa tiukkaa taistoa, kun voittoputkessa oleva Canucks haastaa ongelmissa rypevän Blue Jacketsin. Canucks on näyttänyt vahvuutensa viime peleissään ollen tehokas sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Joukkue on vakuuttanut monipuolisella pelillään, mikä näkyy myös voittokertoimessa 1.77. Blue Jacketsin on nostettava tasoaan merkittävästi vastatakseen Canucksin vauhtiin. Ottelun ratkaisu piilee maalivahtien suorituksissa ja Canucksin erinomaisessa hyökkäyspelissä.

Pittsburgh Penguins – Seattle Kraken

NHL-kiekkokierroksella illalla vastakkain asettuvat Pittsburgh Penguins ja Seattle Kraken. Ottelussa kohtaavat kaksi joukkuetta, joilla on ollut erilainen vire. Seattle Kraken on hurjassa voittoputkessa voittaen peräti yhdeksän ottelua peräkkäin. Joukkue on löytänyt vahvan pelivireen, ja sen monipuolinen pelityyli on tuottanut tulosta niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessa. Voittokerroin 2.80 antaa vedonlyöjille houkuttelevan vaihtoehdon, kun Kraken lähtee jahtaamaan voittoa vieraskentältä. Penguinsin on oltava valppaana, sillä Krakenin kovassa nosteessa voitto ei tule helpolla. Jännittävä ja odotettu ottelu tarjoaa varmasti intensiivistä kiekkoviihdettä.

Näin voitat 495,60€ ilman riskiä

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Vancouver Canucksin ja Seattle Krakenin varsinaisen peliajan voittoa yhteiskertoimella 4.95.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

359 Lukukerrat