NHL pitkävetovihje: Columbuksella mahdollisuus voittaa toinen ottelu peräkkäin? 5.3.2024

Maanantain ja tiistain välisen yön NHL – ottelut tarjoaa mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 325,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 325,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Columbus Blue Jackets – Vegas Golden Knights

Columbus Blue Jackets ja Vegas Golden Knights kohtaavat taistelussa NHL-kaukalossa. Blue Jacketsilla on ollut vaikea kausi, mutta nyt joukkue on hieman piristynyt ja voittanut kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Golden Knightsin tilanne viime aikoina ei ole paljoa parempi, sillä heillä on vain yksi voitto viidestä edellisestä kohtaamisesta.

Vaikka Blue Jackets sijoittuu sarjan jumboksi, heillä on mahdollisuus haastaa Golden Knights, joka on kamppaillut viime aikoina. Joukkueet ovat tasaisia viime aikoijen voittojen suhteen, mikä tekee ottelusta mielenkiintoisen.

Blue Jacketsin voitto kertoimella 3.20 on houkutteleva pelikohde useista syistä. Blue Jackets hyötyy kotiedusta ja joukkue yrittää käyttää tilaisuuden hyväkseen voittaakseen ongelmissa olevan vastustajansa.

Blue Jacketsin voittokertoimen ollessa 3.20 tarjoaa se houkuttelevan mahdollisuuden panostaa suurempaan tuottoon, jos he onnistuvat yllättämään Golden Knightsin. Vaikka Blue Jackets on sarjan jumbona, yllätykset ovat osa urheilua, ja voitto voi tulla odottamattomastakin suunnasta.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Columbus Blue Jackets voittoa kertoimella 3.20.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

257 Lukukerrat