NHL pitkävetovihje: Columbuksella mahdollisuus voittaa kolmas ottelu peräkkäin? 6.3.2024

Tiistain ja keskiviikon välisen yön NHL – ottelut tarjoaa mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 380,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 380,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Pittsburgh Penguins – Columbus Blue Jackets

NHL:n ottelussa kohtaavat Pittsburgh Penguins ja Columbus Blue Jackets 6. maaliskuuta 2024. Ottelun asetelmat ovat mielenkiintoiset, sillä Penguins on kokenut kolme peräkkäistä tappiota, kun taas Blue Jackets on voittanut kaksi edellistä otteluaan. Penguinsin tappioputki saattaa vaikuttaa joukkueen itseluottamukseen ja pelirytmiin, mikä antaa Blue Jacketsille mahdollisuuden hyödyntää tilannetta.

Blue Jacketsin voitto on houkutteleva pelikohde kertoimella 3.80 useista syistä. Joukkueen viimeaikainen voittoputki osoittaa heidän pelivireensä ja kykynsä voittaa myös vahvoja vastustajia. Penguinsin kolmen peräkkäisen tappion vaikutus joukkueen ilmapiiriin voi tehdä heistä haavoittuvaisemman. Blue Jackets voi hyödyntää tilannetta ja pyrkiä pitämään pelin hallinnan itsellään.

Kerroin 3.80 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden vedonlyöjille, jotka uskovat Blue Jacketsin voittomahdollisuuksiin tässä ottelussa. Huomioon ottaen joukkueiden viimeaikaiset suoritukset, voitto Blue Jacketsin puolesta voi tuoda mukavan tuoton sijoitetulle panokselle. Kokonaisuutena, Blue Jacketsin voitto näyttää houkuttelevalta pelikohteelta ottelussa, ja vedonlyöjillä on mahdollisuus hyötyä houkuttelevasta kertoimesta.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Columbus Blue Jackets voittoa kertoimella 3.80.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

311 Lukukerrat