NHL pitkävetovihjeet: Columbus Blue Jackets – Philadelphia Flyers 13.10.2023

NHL-kausi 2023-2024 on valmis alkamaan räjähtävästi, kun Columbus Blue Jackets isännöi Philadelphia Flyersia Nationwide Arenalla 13. lokakuuta. Molemmat joukkueet astuvat jäälle uudistuneina ja valmiina näyttämään, että ne ovat valmiita haastamaan liigan parhaimmistoa.

Pärjääkö Laine keskikaistalla?

Columbus on viettänyt kesän hioen strategioitaan ja vahvistaen rivejään. Joukkueen nuoret lupaukset ovat saaneet arvokasta kokemusta, ja odotetaan, että he nousevat esiin tällä kaudella. Patrik Laineen siirto keskushyökkääjäksi on vielä hieman kysymysmerkki tuloksien valossa. Blue Jacketsin puolustus ja maalivahtipeli ovat olleet sen vahvuuksia, ja on mielenkiintoista nähdä, miten joukkue pystyy pitämään puolensa Flyersin hyökkäysvoimaa vastaan.

Flyers pystyy haastamaan

Flyers puolestaan on tunnettu tehokkaasta hyökkäyspelistään. Joukkueen GM ja valmennus ovat tehneet merkittäviä liikkeitä vahvistaakseen joukkuetta, ja odotukset Philadelphia-fanien keskuudessa ovat korkealla. Flyersin hyökkäys on sen suurin vahvuus, ja jos se saa pelinsä kulkemaan, Blue Jacketsin puolustuksella on edessään haastava ilta.

Lunasta jopa 5x 20€ ilmaisvetoja tai yksi 100€ ilmaisveto 👉Nappaa haltuun!👈

 Ottelun näkemykset

Molemmat joukkueet ovat käyneet läpi muutoksia off-seasonin aikana, ja kauden avausottelu tarjoaa erinomaisen tilaisuuden nähdä, miten uudistukset näkyvät jäällä. Ottelu tarjoaa myös mahdollisuuden arvioida joukkueiden uusia pelaajia ja sitä, miten he sopeutuvat NHL:n intensiiviseen pelitahtiin. Ottelun avainpelaajiksi nousevat todennäköisesti Blue Jacketsin maalivahti ja Flyersin kärkihyökkääjät. Columbusin kyky estää Philadelphiaa tekemästä maaleja tulee olemaan ratkaisevassa asemassa ottelun lopputuloksen kannalta. Myös Flyersin puolustuksen ja maalivahdin on oltava valppaana, sillä Blue Jacketsin nuoret hyökkääjät ovat nälkäisiä näyttämään kykynsä.

Pelivihje: Columbus Blue Jackets 2.30

200€ bonus - Pienet kierrätykset!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

385 Lukukerrat