NHL pitkävetovihje: Detroit Red Wings – Nashville Predators 30.12.2023

Detroit Red Wings kohtaa kotonaan Nashville Predatorsin 30. joulukuuta 2023, luoden jännittäviä odotuksia. Ottelu pelataan Detroitin kotiareenalla, ja tämä on molemmille joukkueille tärkeä kohtaaminen, kun he tavoittelevat parempaa sijoitusta konferenssissaan.

Detroit Red Wings

Detroit Red Wings sijoittuu tällä hetkellä itäisen konferenssin 12. sijalle 36 pisteen turvin, ja heidän maalisuhteensa on 124 tehtyä ja 119 päästettyä maalia. Viidestä edellisestä ottelustaan joukkue on voittanut vain yhden, mikä heijastaa heidän haasteitaan viime aikoina. Tässä ottelussa heidän onkin löydettävä keino voittoon ja nostettava itsensä takaisin vahvemmin taisteluun paremmasta sijoituksesta.

Nashville Predators

Vieraileva joukkue, Nashville Predators, pitää hallussaan läntisen konferenssin 8. sijaa. He ovat keränneet 38 pistettä 35 ottelusta, ja maalisuhde on tasan 109:109. Predators onnistui voittamaan kaksi viimeisimmästä viidestä ottelustaan, mikä antaa heille positiivista virettä ennen kohtaamista Red Wingsin kanssa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten Detroit Red Wings voittaisi tämän ottelun?

Vaikka he ovatkin kamppailleet viime aikoina, kotiedun  avulla he voivat kääntää tilanteen edukseen. Joukkueella on potentiaalia parantaa peliään ja hyödyntää vastustajan heikkouksia. Voitto syntyy vahvan joukkuepelin, maalivahtipelin ja tehokkaan hyökkäyksen yhdistelmästä. Detroit Red Wingsin on tartuttava tilaisuuteen kotiyleisönsä edessä ja osoitettava, että he kykenevät voittamaan kovissa otteluissa.

Pelivihje: Detroit Red Wings 2.40

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

333 Lukukerrat