NHL pitkävetovihje: Washington Capitals – Pittsburgh Penguins 14.10.2023

NHL-kausi on juuri pyörähtänyt käyntiin, ja Washington Capitals valmistautuu kohtaamaan Pittsburgh Penguinsin kauden ensimmäisessä koitoksessaan. Penguinsille tämä ei olekaan kauden avausottelu, sillä he pelasivat jo yhden ottelun, joka päättyi tappioon Chicago Blackhawksia vastaan lukemin 4-2. Penguinsin ensimmäinen ottelu ei välttämättä ollut joukkueen toivoma alku, mutta nyt heillä on mahdollisuus kääntää kurssi ja napata kauden ensimmäinen voitto.

Penguinsin vahvuudet

  1. Kokenut Johto: Penguinsilla on joukkueessaan runsaasti kokeneita pelaajia, jotka ovat tottuneet pelaamaan kovatasoisia otteluita. Kapteeni Sidney Crosby on yksi NHL:n kaikkien aikojen suurimmista pelaajista ja on tunnettu kyvystään tehdä ratkaisevia maaleja. Lisäksi joukkueella on muitakin tähtihyökkääjiä, kuten Evgeni Malkin, joka pystyy luomaan maalipaikkoja niin itselleen kuin joukkuetovereilleen. Kokeneet puolustajat Erik Karlsson ja Kris Letang tuovat puolustukseen taitoa ja älykkyyttä.
  2. Maalivahtipeli: Penguinsin maalivahti Tristan Jarrylla on potentiaalia olla yksi liigan parhaista, ja hänellä on kykyä pitää joukkueensa mukana otteluissa. Vaikka Penguinsin ensimmäinen ottelu päättyi tappioon, Jarry pelasi vahvasti ja teki useita tärkeitä torjuntoja. Hän voi olla avainasemassa pitämässä Capitalsin maalimäärän kurissa.
  3. Erityistilannepelaaminen: Penguinsilla on historiaa erityistilannepelaamisen vahvuudesta. Joukkueella on potentiaalia hyödyntää ylivoimatilanteita ja taitoa tappaa alivoimaa. Jos he pystyvät hyödyntämään erikoistilanteet ottelussa, se voi olla heidän eduksensa.
  4. Motivaatio: Vaikka Penguins hävisi ensimmäisen ottelunsa, heillä on nyt entistä suurempi motivaatio voittaa. Tappio lisää pelaajien päättäväisyyttä ja halua näyttää, että he ovat vahva joukkue, joka on valmis taistelemaan voitoista.

Lunasta jopa 5x 20€ ilmaisvetoja tai yksi 100€ ilmaisveto 👉Nappaa haltuun!👈

Vaikka Capitals on vahva joukkue omalla tavallaan ja heillä on omat tähtipelaajansa kuten Alex Ovechkin, Penguinsin kokemus, taito ja motivaatio auttavat heitä voittamaan ottelun. Ottelusta voi odottaa kovaa taistelua, kun nämä kaksi itäisen konferenssin joukkuetta kohtaavat toisensa kauden ensimmäisessä mittelössään.

Pelivihje: Pittsburgh Penguins 2.50

200€ bonus - Pienet kierrätykset!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

 

339 Lukukerrat