NHL pitkävetovihje: Ottawa Senators – Vancouver Canucks 10.11.2023

Ottawa Senators ja Vancouver Canucks kohtaavat kiehtovassa ottelussa 10. marraskuuta 2023. Ottelu lupaa olla jännittävä, kun itäisen konferenssin 15. sijalla oleva Ottawa Senators ottaa mittaa läntisen konferenssin toisella sijalla majailevasta Vancouver Canucksista.

Ottawa Senators

Senatorsilla on ollut vaihteleva kausi tähän mennessä, ja heidän sijoituksensa 15. sijalla ei välttämättä heijasta joukkueen potentiaalia. Joukkue on kuitenkin onnistunut keräämään 11 ottelusta 10 pistettä, mikä osoittaa, että he pystyvät haastamaan vastustajansa. Maalisuhde 44:38 viittaa siihen, että Senators on tehokas hyökkäyspäässä, mutta heidän puolustuspelinsä vaatii vielä hiomista.

Vancouver Canucks

Vancouver Canucks on läntisen konferenssin kärkipäässä sekä neljän ottelun voittoputkessa, ja joukkue on osoittanut vahvuutensa sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Heidän maalisuhteensa 54:24 kertoo tehokkaasta pelaamisesta molemmissa päissä kenttää.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten Vancouver Canucks voittaa tämän ottelun?

Canucksilla on vahva joukkue, joka on löytänyt yhteisen sävelen ja pelaa tiiviisti yhteen. Heidän neljän ottelun voittoputkensa osoittaa joukkueen olevan kovassa iskussa, ja he ovat valmiita haastamaan minkä joukkueen tahansa tällä hetkellä. Canucksin tehokas maalinteko ja vankka puolustuspeli asettavat heidät vahvaksi suosikiksi ottelussa Senatorsia vastaan. Ottawa voi tarjota vastusta, mutta odotamme Vancouverin jatkavan voittoputkeaan ja ottavan voiton tiukassa kamppailussa.

Pelivihje: Vancouver Canucks 2.40

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

314 Lukukerrat