NHL pitkävetovihje: Vahvasti runkosarjan päättäneet aloittavat sarjan Carolinassa 21.4.2024

NHL pudotuspelien ottelut tarjoaa mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 375,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 375,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

Carolina Hurricanes – NY Islanders

NHL:n ottelusarjan ensimmäinen kohtaaminen Carolina Hurricanesin ja New York Islandersin välillä lupaa tiukan taiston kahden kovan joukkueen välillä. Hurricanes päätti runkosarjan vahvasti toisella sijalla, osoittaen kykynsä voittaa pelejä säännöllisesti (5 voittoa 6 viimeisestä ottelusta). Islanders sijoittui seitsemänneksi, mutta heillä oli vahva loppukausi voittaen kahdeksan viimeisestä yhdeksästä ottelusta.

Vaikka Hurricanes on laadukkaampi joukkue paperilla, Islandersin hurmos voi olla ratkaiseva tekijä tässä kohtaamisessa. Joukkue on löytänyt pelinsä loppukautta kohti, ja he voivat venyä isoihin suorituksiin pudotuspeleissä. Hurricanesilla on kuitenkin kotiedun ja vahvan runkosarjaesityksen tuoma itseluottamus puolellaan. He ovat tottuneet menestymään ja voittamaan tärkeissä otteluissa.

Islandersin voitto kertoimella 3.75 tarjoaa houkuttelevan vedonlyöntikohteen. Vaikka Hurricanes on ennakkosuosikki, Islandersin potentiaali yllättää tässä ottelusarjassa voi olla suuri. Tämä ottelu lupaa kiehtovaa jääkiekkoviihdettä, kun kaksi vahvaa joukkuetta kohtaa pudotuspelien ensimmäisessä ottelussa. Vedonlyöjät saavat hyvän kohteen Islandersin voitolle tästä ottelusta, sillä joukkue on osoittanut kykynsä voittaa tärkeitä pelejä viime aikoina.

Nappaa bonari!:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla NY Islanders voittoa kertoimella 3.75.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

242 Lukukerrat