NHL pitkävetovihje: Panthersilla on mieletön nälkä menestyä pudotuspeleissä 21.4.2024

NHL pudotuspelien ottelut tarjoaa mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 210,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 210,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

Florida Panthers – Tampa Bay Lightning

Ottelusarjan ensimmäinen kohtaaminen Florida Panthersin ja Tampa Bay Lightningin välillä lupaa olla värikäs taistelu kahden laadukkaan joukkueiden välillä. Panthers päätti runkosarjan kolmannella sijalla, näyttäen vahvuutensa viimeisten otteluiden aikana. Heidän neljä peräkkäistä voittoaan antavat joukkueelle itseluottamusta ja momentumia siirtyäkseen pudotuspeleihin.

Lightning sijoittui kuudenneksi, mutta heidän viimeiset ottelunsa eivät olleet yhtä menestyksekkäitä. Tämä voi heijastua heidän itseluottamukseensa ja suorituskykyynsä ensimmäisessä kohtaamisessa.

Panthersin voitto kertoimella 2.10 tarjoaa houkuttelevan vedonlyöntikohteen. Heidän nälkänsä menestyä ja vahva loppukausi runkosarjassa antavat heille edun kotikentällään. Vaikka Lightning voi tarjota kovan vastuksen, etenkin kun kyseessä on derby, Panthersin kotietu ja vahva loppukausi ovat ratkaisevia tässä kohtaamisessa.

Tämä ottelu lupaa jännitystä ja kiekkoviihdettä, kun kaksi eteläisen Atlantin joukkuetta kohtaavat pudotuspeleiden ensimmäisessä ottelussa. Vedonlyöjät löytävät hyvän kohteen Panthersin voitolle tästä ottelusta, sillä heidän vahva esityksensä runkosarjan loppupuolella antaa luottamusta menestykseen.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Florida Panthers voittoa kertoimella 2.10.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

159 Lukukerrat