NHL pitkävetovihje: Colorado Avalanche – Winnipeg Jets 27.4.2024

NHL pudotuspelien ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 310,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 310,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

Colorado Avalanche – Winnipeg Jets

NHL:ssä on odotettavissa jännittävä ottelu, kun Colorado Avalanche ja Winnipeg Jets kohtaavat kolmannessa ottelussaan ottelusarjassa. Jets voitti ensimmäisen ottelun tiukasti 7-6, mutta Avalanche vastasi voittamalla toisen ottelun selkeästi 5-2.

Jetsin maalivahtipeli ei ole ollut ottelusarjassa vielä vahvaa, eikä ole antanut joukkueelle etua, mutta Connor Hellebuyck nostaa varmasti tasoaan jo kolmannessa ottelussa. Jetsin kovuus ja sitkeys pudotuspeleissä ovat myös tärkeitä tekijöitä heidän menestyksessään. Toisen ottelun tappio toimii varmasti herätyksenä joukkueelle, ja he lähtevät varmasti kovaa kolmanteen otteluun.

Jetsin voitto kertoimella 3.10 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden sijoituksen kasvattamiseen ottelusarjan kolmannessa kohtaamisessa. Heidän vahvuutensa maalivahtipelissä ja pudotuspeleissä vaadittu kovuus tekevät heistä houkuttelevan pelikohteen tässä ottelussa. Avalanche tulee varmasti haastamaan, mutta Jetsillä on kaikki mahdollisuudet ottaa voitto ja ottaa johto ottelusarjassa.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Winnipeg Jets voittoa kertoimella 3.10.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

154 Lukukerrat