NHL pitkävetovihje: Suomalaisittain kiinnostava ottelusarja starttaa Dallasissa 23.4.2024

NHL pudotuspelien ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 235,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 235,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

Dallas Stars – Vegas Golden Knights

Ottelusarjan ensimmäisessä kohtaamisessa Dallas Stars ja Vegas Golden Knights ottavat mittaa toisistaan jännittävässä kamppailussa. Stars tuntuu olevan paremmassa vireessä kuin vuosiin lähdettäessä pudotuspeleihin, voittaen oman konferenssinsa runkosarjassa. Heidän vahvat yksilötaidot ja toimiva pelitapa tekevät heistä selvän ennakkosuosikin kotikentän lisäksi.

Golden Knights ei vakuuttanut runkosarjassa samalla tavalla kuin Stars, mutta heidät tunnetaan vahvana pudotuspelijoukkueena. Heillä on kokemusta menestyksestä pudotuspeleissä ja kyky nostaa tasoaan tärkeissä otteluissa. Starsin voitto kertoimella 2.35 tarjoaa houkuttelevan vedonlyöntikohteen ensimmäiseen kohtaamiseen. Heidän vahva runkosarjaesityksensä ja kotietunsa antavat heille selvän edun tässä ottelussa.

Vaikka Golden Knights voi tarjota kovan vastuksen, etenkin playoff-kokemuksensa ansiosta, Starsin laatu ja kotikenttäetu voivat olla ratkaisevia tässä kohtaamisessa.

Tämä ottelu lupaa jännitystä ja intensiivistä jääkiekkoa, kun kaksi vahvaa joukkuetta kohtaavat toisensa pudotuspelien ensimmäisessä ottelussa. Vedonlyöjät voivat ottaa talteen hyvän kohteen Starsin voitolle tästä ottelusta, sillä joukkueen vahva runkosarjaesitys ja kotikenttäetu tekevät heistä potentiaalisen voittajan tässä kohtaamisessa.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Dallas Stars voittoa kertoimella 2.35.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

224 Lukukerrat