NHL pitkävetovihje: Starsin viimeinen hetki pitää toivoa yllä pudotuspeleissä 28.4.2024

NHL pudotuspelien ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 250,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 250,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

Vegas Golden Knights – Dallas Stars

NHL:ssä odotetaan jännittävää ottelua, kun Vegas Golden Knights ja Dallas Stars kohtaavat kolmannessa ottelussaan ottelusarjassa. Golden Knights johtaa sarjaa 2-0, voittaen ensimmäisen ottelun tiukasti 4-3 ja toisen 3-1.

Vaikka ottelut ovat olleet tasaisia, Starsin hyökkäys ei ole pystynyt viimeistelyyn samalla tasolla kuin runkosarjassa. Joukkueen on nyt herättävä ja kaivettava voitto väkisin, jotta toivo pysyy yllä ottelusarjassa.

Starsin voitto kertoimella 2.50 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden sijoituksen kasvattamiseen ottelusarjan kolmannessa kohtaamisessa. Heidän on löydettävä tapa vastata Golden Knightsin vahvaan puolustukseen ja hyökkäykseen, mutta joukkueessa on potentiaalia kääntää ottelusarja edukseen. Golden Knights tulee varmasti haastamaan, mutta Starsilla on kaikki mahdollisuudet ottaa voitto ja kaventaa ottelusarjaa.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Dallas Stars voittoa kertoimella 2.50.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

417 Lukukerrat