NHL pitkävetovihje: Seattle Kraken – Boston Bruins 27.2.2024

Seattle Kraken kohtaa kotonaan Boston Bruinsin NHL-ottelussa 27.2.2024.

Seattle Kraken

Ottelu on merkittävä molemmille joukkueille, erityisesti Krakenille, joka kamppailee läntisen konferenssin alemman keskikastin sijoituksesta. Krakenin nykyinen sijoitus 12:ntena kuvastaa joukkueen vaikeuksia löytää tasapainoa kauden aikana. Krakenin tilastot 57 ottelusta ovat vaatimattomat, 59 pistettä ja maalisuhde 159:166. Vaikka joukkue onnistui voittamaan kolme viidestä edellisestä ottelustaan, haasteet ovat edelleen ilmeisiä. Puolustuspäässä on parannettavaa, ja maalivahtien on oltava huipputasolla pidättääkseen Bruinsin kokeneet hyökkääjät.

Boston Bruins

Boston Bruins on vankalla toisella sijalla itäisessä konferenssissa. Joukkue on kerännyt 81 pistettä 59 ottelussa, ja maalisuhde 199:161 kertoo vahvasta suorituksesta kentällä. Bruinsin viimeaikaiset tulokset eivät ole olleet täydellisiä, mutta joukkueellla on potentiaalia voittoon.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Bruins on paljon laadukkaampi joukkue

Bruinsin voitonavaimet ovat vahvassa hyökkäysketjussa, joka onnistuu luomaan painetta vastustajan puolustukselle. Joukkueen kurinalainen puolustuspelaaminen ja erikoistilanteiden hyödyntäminen ovat myös ratkaisevia tekijöitä ottelussa. Bruinsilla on vahvempi kokoonpano ja parempi sijoitus konferenssissa. Heillä on mahdollisuus hyödyntää Krakenin haasteita ja napata voitto ottelusta 27.2.2024.

Pelivihje: Boston Bruins 2.25

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

238 Lukukerrat