NHL pitkävetovihje: NY Rangers – Florida Panthers 25.5.2024

NY Rangers

NY Rangers kohtaa elintärkeässä toisessa ottelussa Florida Panthersin, joka johtaa konferenssifinaalisarjaa 1-0. Ensimmäisessä ottelussa Rangers kärsi karvaan 3-0 tappion kotikentällään Madison Square Gardenissa. Nyt heidän on pakko löytää tehokkuutta hyökkäyspeliinsä ja saada kiekkoja maaliin, jotta he voivat tasoittaa sarjan ennen seuraavia pelejä Floridassa. Rangersin avainpelaajien, kuten Artemi Panarinin ja Mika Zibanejadin, on nostettava tasoaan ja johdettava joukkuetta esimerkillään.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Florida Panthers

Florida Panthers aloitti konferenssifinaalit vakuuttavalla 3-0 voitolla Rangersista. Panthersin puolustus ja maalivahtipeli olivat erinomaisia, ja he onnistuivat pitämään Rangersin vaaralliset hyökkäykset kurissa. Florida tulee varmasti hakemaan toista voittoa, joka veisi heidät mukavaan 2-0 johtoon ennen kotiotteluita. Panthersin avainpelaajat, kuten Aleksander Barkov ja Matthew Tkachuk, ovat olleet loistavassa vireessä ja heidän panoksensa tulee olemaan ratkaiseva myös tässä ottelussa.

Ottelun ennakkotunnelmat

Rangersin ja Panthersin välinen toinen ottelu Madison Square Gardenissa on kriittinen Rangersin kannalta. Tappio tässä ottelussa veisi heidät erittäin vaikeaan 2-0 tilanteeseen, kun seuraavat kaksi ottelua pelataan Floridassa. Rangersin on parannettava hyökkäyspelaamistaan ja löydettävä keinoja murtaa Panthersin tiivis puolustus. Panthers puolestaan pyrkii jatkamaan vahvaa puolustuspeliään ja hyödyntämään tehokkaasti maalipaikkansa.

Ottelun aloituskiekko putoaa jäähän 25.5.2024, ja odotettavissa on intensiivinen ja jännittävä kamppailu, jossa molemmat joukkueet taistelevat tärkeistä asemista sarjassa. Rangersin on löydettävä uusi vaihde hyökkäyspeliinsä, kun taas Panthers haluaa jatkaa voittokulkuaan ja vahvistaa johtoasemaansa.

Pelivihje: NY Rangers 2.60

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

142 Lukukerrat