NHL pitkävetovihje: Florida Panthers – NY Rangers 29.5.2024

Toukokuun 29. päivänä 2024 Florida Panthers ja New York Rangers kohtaavat NHL pudotuspelien neljännessä ottelussa Floridassa. Ottelusarja on tällä hetkellä Rangersin eduksi 2-1. Ensimmäisessä ottelussa Panthers yllätti Rangersin heidän kotikentällään vakuuttavalla 3-0 voitolla. Toisessa ottelussa Rangers tasoitti sarjan jännittävässä kamppailussa voittaen 2-1 jatkoajalla. Kolmannessa ottelussa Rangers otti jälleen voiton Floridan kotikentällä tiukassa 5-4 jatkoajalla.

Toinen ryöstö kiikarissa

Rangers hakee toista peräkkäistä voittoa vieraskentällä ja pyrkii kasvattamaan etumatkaansa ottelusarjassa. Heidän viimeaikainen nousujohteinen pelivireensä ja kyky voittaa tiukat ottelut antaa heille itseluottamusta tähän tärkeään kohtaamiseen. Joukkueen avainpelaajat, kuten Artemi Panarin ja Mika Zibanejad, ovat olleet erinomaisessa iskussa ja ratkaisseet otteluita tärkeillä hetkillä.

Florida Panthers ei kuitenkaan anna periksi helposti. Heidän on pakko voittaa tämä kotiottelu tasoittaakseen ottelusarjan ja säilyttääkseen mahdollisuutensa edetä seuraavalle kierrokselle. Panthersin maalivahti Sergei Bobrovsky on ollut ratkaisevassa roolissa heidän voittoisissa otteluissaan, ja hänen on jatkettava huippusuorituksiaan pitääkseen Rangersin hyökkäys kurissa.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

50-50 tilanteessa panokset vierasjoukkueelle

Ottelusarja on ollut tähän mennessä intensiivinen ja tiukka, ja neljäs kohtaaminen lupaa olla yhtä jännittävä. Molemmat joukkueet taistelevat kynsin ja hampain jokaisesta maalista ja tilanteesta. Rangers pyrkii ryöstämään toisen peräkkäisen voiton vieraskentällä, mutta Panthersilla on kaikki mahdollisuudet tasoittaa sarja kotikatsomonsa tukemana. Ottelusta odotetaan kovaa ja tasaväkistä kamppailua, jossa pienet marginaalit voivat ratkaista voittajan.

Pelivihje: NY Rangers 3.20

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

174 Lukukerrat