NHL pitkävetovihje: Carolina Hurricanes – NY Rangers 17.5.2024

17. toukokuuta 2024 Carolina Hurricanes kohtaa New York Rangersin NHL:n pudotuspelisarjan kuudennessa ottelussa. Ottelu pelataan Carolinan kotikentällä, missä Hurricanes pyrkii jatkamaan voittoputkeaan ja tasoittamaan ottelusarjan 3-3:een. Rangersilla on kuitenkin mahdollisuus katkaista sarja ja edetä konferenssifinaaliin.

Carolina Hurricanes

Carolina Hurricanes on näyttänyt vahvaa taistelutahtoa voittamalla kaksi viimeistä ottelua sen jälkeen, kun he hävisivät sarjan kolme ensimmäistä peliä. Joukkueen johtavat pelaajat, kuten Sebastian Aho ovat nousseet esiin kriittisillä hetkillä. Hurricanesin puolustus on myös tiivistynyt, ja maalivahti on ollut erinomainen. Carolinalla on kotikenttäetu ja vahva fanituki takanaan, mikä antaa heille lisämotivaatiota taistella voitosta. Heidän täytyy kuitenkin pelata lähes täydellisesti, sillä tappio merkitsisi heidän pudotuspelitaipaleensa päättymistä.

New York Rangers

New York Rangers johtaa sarjaa 3-2 ja tulee otteluun hieman pienemmillä paineilla kuin vastustajansa. Rangers voitti sarjan kolme ensimmäistä ottelua vakuuttavilla esityksillä, mutta on sittemmin kohdannut tiukan vastuksen Hurricanesilta. Joukkueen tähtipelaajat, kuten Artemi Panarin ja Mika Zibanejad, ovat olleet ratkaisevassa roolissa, ja maalivahti Igor Shesterkin on pitänyt joukkuetta pystyssä vaikeilla hetkillä. Rangersin hyökkäyspeli on ollut monipuolista ja heidän kykynsä kääntää peli nopeasti vastahyökkäyksiin on tuottanut tulosta.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Hurricanesin kausi päättyy pettymykseen

Rangersin kokemus ja kyky pelata paineen alla antaa heille etulyöntiaseman tässä ratkaisevassa ottelussa. Heidän taktiikkansa ja kurinalainen puolustuspeli voivat hyvinkin riittää vierasvoittoon Carolinan kotiareenalla. New York Rangers tulee otteluun päättäväisenä ja valmiina hyödyntämään jokaisen tilaisuuden katkaista sarja. Tämä ottelu tulee olemaan jännittävä ja intensiivinen, mutta Rangersin etulyöntiasema ja kokemus kantavat heidät voittoon, mikä varmistaa heidän paikkansa konferenssifinaalissa.

Pelivihje: NY Rangers 3.20

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

115 Lukukerrat