NHL pitkävetovihje: Florida Panthres – Edmonton Oilers 21.11.2023

Florida Panthers kohtaa Edmonton Oilersin 21.11.2023.

Florida Panthers

Panthers on vakuuttavasti itäisen konferenssin kolmantena, keräten 17 ottelusta 23 pistettä ja maalisuhde on 52:46. Joukkue on viime aikoina osoittanut vahvaa suoritustaan voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan. Tässä ottelussa Panthersilla on mahdollisuus vahvistaa asemaansa konferenssin kärjessä. Panthersin hyökkäys on ollut vaarallinen, ja pelaajat kuten Aleksander Barkov ja Matthew Tkachuk ovat tehneet merkittäviä tehopisteitä. Maalivahti Sergei Bobrovsky on myös ollut vahva tolppien välissä, antaen joukkueelle mahdollisuuden voittaa tiukkoja pelejä.

Edmonton Oilers

Oilers löytyy läntisen konferenssin 14. sijalta, keräten 16 ottelusta 11 pistettä, ja maalisuhde on 47:61. Joukkue on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mutta sen suoritukset eivät ole vielä saavuttaneet odotuksia. Oilersin tähtipelaajat kuten Connor McDavid ja Leon Draisaitl ovat silti aina potentiaalisia maalintekijöitä.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Panthers on laadukkaampi ja monipuolisempi joukkue

Panthersilla on etu sekä hyökkäys- että puolustuspäässä, mikä voi osoittautua ratkaisevaksi tässä ottelussa. Oilersin puolustus on ollut haavoittuvainen, ja Panthersin tehokkaalla hyökkäyksellä on mahdollisuus hyödyntää vastustajan heikkouksia. Bobrovskyn vahva maalivahtipeli antaa Panthersille turvallisuutta, ja he todennäköisesti voittavat tämän ottelun hallitsemalla kaukalossa ja hyödyntämällä vastustajan virheitä.

Pelivihje: Florida Panthers 2.30

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

309 Lukukerrat