NHL pitkävetovihje: Florida Panthers – Seattle Kraken 29.10.2023

Florida Panthers kohtaa Seattle Krakenin NHL-ottelussa 29. lokakuuta 2023. Molemmat joukkueet kamppailevat alkukauden haasteiden kanssa, ja tässä ennakossa tarkastellaan heidän vahvuuksiaan ja heikkouksiaan.

Florida Panthers

Panthers on itäisen konferenssin 13. sijalla tähän mennessä kerätyillä 6 pisteellä 6 ottelusta. Joukkue on osoittanut hyökkäysvoimaansa maalaten 17 maalia, mutta puolustuksessa on ollut ongelmia, sillä he ovat päästäneet vastustajat maaliin 18 kertaa.

Vahvuudet:

  1. Hyökkäysvoima: Panthersilla on laadukkaita hyökkääjiä, kuten Carter Verhaeghe ja Matthew Tkachuk, jotka voivat ratkaista otteluita.
  2. Maalinteko: He ovat osoittaneet kykenevänsä tehokkaasti maalintekoon, mikä voi olla merkittävä etu.
  3. Erikoistilannepelaaminen: Panthersin ylivoimapeli on ollut tehokasta, mikä voi auttaa heitä voittamaan otteluita.

Heikkoudet:

  1. Puolustus: Panthersin puolustus on ollut haavoittuva, ja heidän on parannettava oman maalin suojelemista.
  2. Maalivahtipeli: Maalivahti Sergei Bobrovski ei ole ollut parhaimmillaan, ja hänen on parannettava torjuntojaan.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Seattle Kraken

Kraken sijoittuu läntisen konferenssin 13. sijalle 6 pisteellä 8 ottelusta. He ovat tehneet 18 maalia, mutta puolustuksessa on ollut ongelmia, ja he ovat päästäneet 28 maalia.

Vahvuudet:

  1. Hyökkäysvoima: Krakenilla on potentiaalia maalintekoon, ja heillä on pelaajia, jotka voivat tuoda tulosta, mutta toistaiseksi maalinteko-ongelmat vaivaavat joukkuetta.
  2. Nuoret pelaajat: Joukkueella on nuoria lahjakkuuksia, jotka voivat kehittyä kauden aikana, mutta vielä joukkueen peli on hieman sekavan näköistä.

Heikkoudet:

  1. Puolustus: Puolustus on ollut haavoittuva, ja heidän on tiivistettävä oman maalin edustaa.
  2. Erikoistilannepelaaminen: Krakenin ylivoimapeli ja alivoimapeli ovat olleet haasteellisia, mikä voi olla heille vaikeus.

Miksi Florida Panthers voittaa?

Panthersilla on vahvempi hyökkäys ja tehokkaampi erikoistilannepelaaminen. Heillä on myös parempi maalivahti Bobrovskin kautta. Lisäksi he ovat pelanneet vahvoja joukkueita vastaan ja ovat osoittaneet kykynsä voittaa otteluita. Krakenin haavoittuvainen puolustus antaa Panthersille mahdollisuuden hallita peliä ja hyödyntää vastustajan virheitä.

Pelivihje: Florida Panthers 2.00

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

274 Lukukerrat