NHL pitkävetovihje: Maanantain tupla ennakkosuosikeilla 19.12.2023

NHL:n alkuviikon ottelut tarjoavat mahdollisuuden vedonlyöjille kerätä jopa 439,30€ suuruisen voiton täysin ilman riskiä! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen kahteen NHL-pelikohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 439,30€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman rollin!

Dallas Stars – Seattle Kraken

Dallas Stars ja Seattle Kraken kohtaavat jännittävässä NHL-ottelussa, joka lupaa kiehtovaa kiekkoa ja tiukkoja tilanteita. Stars lähtee otteluun vahvana joukkueena, ja heidän voittokertoimensa on houkutteleva 1.91.

Dallas on viime aikoina osoittanut vahvaa peliä sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Heidän tähtipelaajansa ovat olleet kuumia, ja maalivahti on torjunut loistavasti. Starsin vahva joukkuepeli ja kokemus antavat heille etulyöntiaseman ottelussa. Odotettavissa on tasainen taistelu, mutta vahvemman joukkueen viittaa kantavan Dallas Starsin voittokerroin 1.91 tarjoaa houkuttelevan vedonlyöntimahdollisuuden. Jännittävän ottelun näyttämö on valmis, kun nämä kaksi joukkuetta kohtaavat jäällä.

Calgary Flames – Florida Panthers

Kun Calgary Flames ja Florida Panthers kohtaavat, odotettavissa on tiukka ja vauhdikas NHL-ottelu. Florida Panthers on näyttänyt viime aikoina erinomaiselta, ja heidän voittokertoimensa houkuttelee vedonlyöjiä, sillä se on 2.30.

Panthersin hyökkäys on ollut huomattavan tehokas, ja joukkueen tähtipelaajat, kuten Aleksander Barkov, Carter Verhaeghe ja Matthew Tkachuk, ovat olleet liekeissä. Myös maalivahti Sergei Bobrovsky on torjunut vakuuttavasti. Joukkueen itseluottamus on korkealla, mikä tekee heistä vaarallisen vastustajan. Vaikka ottelu voi olla tasainen, Florida Panthersin vakuuttava esiintyminen viime aikoina antaa heille etulyöntiaseman, ja voittokerroin 2.30 tekee vedosta houkuttelevan niille, jotka haluavat panostaa ottelun lopputulokseen.

Näin voitat 439,00€ ilman riskiä

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Dallas Starsin ja Florida Panthersin voittoa yhteiskertoimella 4.39.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

 

350 Lukukerrat