NHL pitkävetovihje: Edmonton Oilers – Colorado Avalanche 6.4.2024

Läntisen konferenssin kärkiporukoiden kohtaaminen on luvassa, kun Edmonton Oilers isännöi Colorado Avalanchea 6. huhtikuuta 2024. Oilers pitää hallussaan konferenssin viidettä sijaa, kun taas Avalanche löytyy sijalta kolme.

Edmonton Oilers

Oilers on kerännyt 95 pistettä 74 ottelusta ja heidän maalisuhteensa on vakuuttava 264 tehtyä maalia ja 214 päästettyä maalia. Vaikka Oilers on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, heidän tavoitteenaan on varmistaa parempi sijoitus playoffeihin lähestyessä.

Colorado Avalanche

Avalanche on kerännyt 102 pistettä 76 ottelusta ja heidän maalisuhteensa on vieläkin vakuuttavampi, 285 tehtyä maalia ja 227 päästettyä maalia. Vaikka he ovatkin voittaneet vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, Avalanche on edelleen yksi konferenssin kovimmista joukkueista.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Kotiedun avulla voittoon kiinni

Oilersin voiton avain on heidän kotietunsa hyödyntäminen sekä pelaajiensa yksilötaidoissa. Kotiyleisön tuki ja tuttu kotikaukalo antavat Oilersille ylimääräisen buustin taisteluun. Oilersin tähtipelaajat, kuten Connor McDavid ja Leon Draisaitl, voivat tuoda ratkaisevan panoksen joukkueensa menestykseen.

Oilersilla on kaikki mahdollisuudet voittoon, kun he kohtaavat Avalancheen. Heidän vahva kotiyleisönsä ja taitavat pelaajansa voivat kääntää ottelun heidän eduksi. Oilersin tulee pelata kurinalaista ja intensiivistä jääkiekkoa voittaakseen Avalanche, mutta se on täysin mahdollista kotikentällä.

Pelivihje: Edmonton Oilers 2.30

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

389 Lukukerrat