Liiga pitkävetovihje: Pudotuspelien avausottelusta mehukas palautus! 15.3.2024

Liigan pudotuspelien ensimmäiset ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 400,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 400,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

KalPa – Sport

Liigan pudotuspelien ensimmäisessä ottelussa kohtaavat KalPa ja Spor, joiden välillä odotetaan jännittävää kamppailua. KalPa sijoittui runkosarjassa seitsemänneksi, kun taas Sport taisteli tiensä kymmenenneksi ja varmisti paikkansa playoffeihin vasta viimeisessä ottelussa. Ottelusarja pelataan paras kolmesta -järjestelmällä, mikä tekee jokaisesta kohtaamisesta äärimmäisen tärkeän.

KalPa saapuu otteluun lievästi suosikkina, mutta Sportin viime hetken pääsy playoffeihin voi antaa heille henkistä etua. Sportin joukkueessa on nähty merkkejä sitkeydestä ja taistelutahdosta, mikä voi olla ratkaisevaa tiukoissa pudotuspelitaisteluissa. Sportin voitto ensimmäisessä kohtaamisessa perustuu heidän henkiseen vahvuuteensa. Joukkue on tottunut kovien haasteiden voittamiseen ja heillä on kokemusta selviytymisestä vaikeiden tilanteiden läpi. Tämä asenne ja usko omiin kykyihin voivat auttaa Sportia nousemaan voittoon, varsinkin kun heillä on näyttöhalua pudotuspelien alussa.

Sportin voitto kertoimella 4.00 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen. Vaikka KalPa on paperilla vahvempi, Sportin henkinen vahvuus ja halu näyttää itsensä pudotuspelien alussa voivat kääntää voiton heille. Näin ollen vedonlyöjille tarjoutuu houkutteleva mahdollisuus hyödyntää Sportin korkeaa kertoimella tarjottavaa potentiaalista voittoa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Sport voittoa kertoimella 4.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

181 Lukukerrat