NHL pitkävetovihje: Dallas Stars – Buffalo Sabres 10.4.2024

Dallas Stars ja Buffalo Sabres kohtaavat 10.4.2024, ja ottelu lupaa mielenkiintoista kamppailua kahden eri sijoilla olevan joukkueen välillä.

Dallas Stars

Stars on läntisen konferenssin kärjessä vakuuttavalla 107 pisteellä ja vahvalla maalisuhteella, mikä osoittaa heidän hallitsevan peliä sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. He ovat voittaneet neljä viidestä edellisestä ottelustaan, mikä kertoo heidän vireestään ja halustaan jatkaa menestystään.

Buffalo Sabres

Sabres sen sijaan löytyy itäisen konferenssin sijoilta ja heillä on selvästi vaikeampi kausi takanaan. Vaikka he ovatkin voittaneet kolme viidestä viime ottelustaan, heidän pistemääränsä ja maalisuhteensa eivät ole lähellä Starsin tasoa.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Parempi joukkue ottaa voiton

Starsin voitto tässä ottelussa näyttää todennäköiseltä. Heillä on vahva joukkue niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessa, ja heidän halunsa säilyttää asemansa konferenssin kärjessä antaa heille lisämotivaatiota voittaa. Kotietu vaikuttaa ottelun kulkuun, kun Stars saa tukea omalta yleisöltään. Sabresin on vaikea haastaa Starsin tasoista joukkuetta, joten Starsin voitto näyttää todennäköiseltä lopputulokselta tässä ottelussa.

Pelivihje: Dallas Stars 1.80

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

255 Lukukerrat