NHL pitkävetovihje: Vegas Golden Knights vahvistaa asemiaan 6.4.2024

Tulevan yön NHL kierroksen jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 200,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 200,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Arizona Coyotes – Vegas Golden Knights

Läntisen konferenssin ottelussa kohtaavat Arizona Coyotes ja Vegas Golden Knights. Coyotes löytyy konferenssista sijalta 13., kun taas Golden Knights pitää hallussaan kuudetta sijaa.

Coyotesin viimeaikaiset otteet eivät ole olleet vakuuttavia, sillä joukkue on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Heidän sijoituksensa konferenssissa heijastelee näitä vaikeuksia. Golden Knights on ollut vahvassa vireessä, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan. Heidän itseluottamuksensa on korkealla ja joukkueen peli näyttää sujuvan hyvin.

Golden Knightsin voitto kertoimella 2.00 on houkutteleva pelikohde. Heidän viimeaikainen vahva pelivire antaa heille selkeän edun otteluun lähdettäessä. Golden Knights on kokonaisuutena laadukkaampi joukkue kuin Coyotes, ja heillä on enemmän potentiaalia voittaa ottelu.

Kerroin 2.00 on houkutteleva sijoitus, ottaen huomioon Golden Knightsin vahvan aseman ottelussa. Vaikka vedonlyönnissä ei koskaan voi olla täysin varma voitosta, Golden Knightsin voitto näyttää olevan todennäköinen skenaario tässä ottelussa, mikä tekee siitä houkuttelevan pelikohteen.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Vegas Golden Knights voittoa kertoimella 2.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

403 Lukukerrat