NHL pitkävetovihje: Buffalo Sabres – NY Islanders 15.3.2024

Buffalo Sabres ja New York Islanders kohtaavat kiihkeässä ottelussa 15. maaliskuuta 2024. Ottelussa on panoksena tärkeitä pisteitä, kun molemmat joukkueet taistelevat sijoituksestaan itäisen konferenssin keskivaiheella.

Buffalo Sabres

Kotijoukkue Sabres on tällä hetkellä itäisen konferenssin yhdennellätoista sijalla. He ovat keränneet 66 ottelusta 67 pistettä ja maalisuhde on 196:198. Sabres on ollut hyvässä vireessä viime aikoina, voittaen kaksi ottelua peräkkäin. Heidän itseluottamuksensa on korkealla, ja he pyrkivät jatkamaan voittojen sarjaa vahvalla esityksellä kotikaukalossaan.

NY Islanders

Vierasjoukkue Islanders pitää hallussaan itäisen konferenssin kahdeksatta sijaa. He ovat keränneet 64 ottelusta 72 pistettä ja maalisuhde on 197:209. Islanders on ollut erittäin vakuuttava viime aikoina, voittaen peräti neljä viidestä edellisestä ottelustaan. Heidän hyökkäyspelaamisensa on ollut tehokasta ja puolustuspeli tiivistä.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Kotijoukkue jatkaa vahvoja otteita

Vaikka Islanders on ollut hyvässä vireessä, Sabresilla on kaikki mahdollisuudet voittaa tämä ottelu. Heidän viimeaikaiset voittonsa ovat kasvattaneet joukkueen itseluottamusta ja yhtenäisyyttä. Heillä on kotikaukalon tuki ja halu näyttää parastaan faneilleen. Sabresin voiton avaimet ovat heidän sitoutunut joukkuepelaamisensa ja kyky hyödyntää Islandersin mahdolliset heikkoudet. Heidän tähtipelaajansa kuten Tage Thompson ja Rasmus Dahlin voivat olla ratkaisevassa roolissa ottelun lopputuloksen kannalta.

Odotettavissa on tiukka ja tasainen ottelu, mutta Sabresilla on hyvät mahdollisuudet napata voitto ja jatkaa nousuaan itäisen konferenssin keskivaiheella.

Pelivihje: Buffalo Sabres 2.40

Hyödynnä 25€ ilmaisveto!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

192 Lukukerrat