NHL pitkävetovihje: Buffalo Sabres – Colorado Avalanche 29.10.2023

Colorado Avalanche on vahvoilla ottelussa Buffalo Sabresia vastaan 29. lokakuuta 2023. Vaikka jääkiekossa mikä tahansa voi tapahtua, on olemassa useita tekijöitä, jotka viittaavat Avalancheen voiton suuntaan.

Colorado Avalanchen lähes täydellinen alkukausi

Avalanche on alkukauden aikana osoittanut erinomaista peliä ja pitää hallussaan läntisen konferenssin 1. sijaa. Joukkue on kerännyt 7 ottelusta jo 12 pistettä ja maalisuhde on 28:16. Tämä osoittaa, että Avalanche on ollut vahva hyökkäys- ja puolustuspelissään. He ovat pystyneet tekemään paljon maaleja samalla pitäen oman maalinsa suojattuna.

Avalanchen pelaajistoon kuuluu useita huippupelaajia, kuten Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen ja Cale Makar. Nämä pelaajat ovat osoittaneet kykynsä niin maalien tekemisessä kuin myös syöttöpisteiden keräämisessä. Heidän nopeutensa ja taitonsa luovat haasteen vastustajille, ja he voivat kääntää pelin edukseen milloin tahansa.

Avalanchen maalivahtipeli on ollut vakuuttavaa. Maalivahti Georgiyev on pystynyt torjumaan vaikeita laukauksia ja pitämään joukkueensa peleissä mukana. Tämä on erityisen tärkeää tiukkojen otteluiden voittamisessa.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Buffalo Sabres vastustajan ääripää

Toisin kuin Avalanchella, Buffalo Sabresilla on ollut vaikeuksia alkukaudella. He ovat itäisen konferenssin viimeisellä sijalla ja ovat keränneet vain 6 pistettä 8 ottelusta. Maalisuhde 23:27 kertoo siitä, että Sabresin puolustuspeli ei ole ollut riittävän vahvaa ja he ovat päästäneet vastustajansa tekemään liian monta maalia.

Colorado Avalanche on kokonaisvaltaisempi ja vahvempi joukkue verrattuna Buffalo Sabresiin. Heillä on paremmat pelaajat, vahvempi puolustuspeli ja maalivahtipeli, ja he ovat osoittaneet kykynsä voittaa pelejä alkukauden aikana. Kaikki nämä tekijät viittaavat siihen, että Avalanche voittaa tämän ottelun.

Pelivihje: Colorado Avalanche 2.00

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

306 Lukukerrat