NHL pitkävetovihje: NY Islanders – Colorado Avalanche 25.10.2023

NY Islanders ja Colorado Avalanche kohtaavat toisensa jännittävässä NHL-ottelussa 25. lokakuuta 2023. Tämä ottelu herättää odotuksia, kun itäisen konferenssin 12. sijalla oleva NY Islanders yrittää haastaa läntisen konferenssin toiseksi sijoittuneen Colorado Avalanchen.

Colorado Avalanche ei ole hävinnyt tällä kaudella

Colorado Avalanche on alkukauden aikana ollut vakuuttava joukkue. He ovat keränneet viidestä ottelusta kymmenen pistettä ja maalisuhde on vaikuttava 21:8. Joukkue on hallinnut pelejä sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa, mikä antaa heille selvän kilpailuedun NY Islandersia vastaan. Avalanche on ollut maalintekotaidossa vertaansa vailla. Joukkue on tehnyt keskimäärin yli neljä maalia per ottelu, mikä on huomattavasti enemmän kuin Islandersin maalikeskiarvo. Tämä hyökkäysvoima on tuonut heille voittoja, ja heidän monipuoliset maalintekijänsä, kuten Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen ja Cale Makar, voivat aiheuttaa suuria vaikeuksia Islandersin puolustukselle.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Puolustus on tiiviimpää kuin koskaan

Avalanche on puolustuksessaan ollut vahva. He ovat pystyneet rajoittamaan vastustajiensa maalimäärää ja antaneet maalivahdilleen hyvät mahdollisuudet loistaa. Joukkueen syvyyden ansiosta he voivat vastata Islandersin hyökkäyksiin ja pitää vastustajansa kurissa.

Avalanche on erityisen vahva erikoistilannepelaamisessa. Heidän ylivoimapelaamisensa on tehokasta, ja se voi olla ratkaiseva tekijä tässä ottelussa. Islandersin on välttämätöntä pysyä pois jäähyaitiosta ja olla kurinalainen, koska muuten Avalanche käyttää ylivoimansa hyväkseen.

Colorado Avalanche saapuu otteluun vahvana joukkueena, joka on onnistunut sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Heidän tehokas maalintekokykynsä, vahva puolustus ja erikoistilannepelaaminen antavat heille selkeän edun NY Islandersia vastaan. Vaikka mikään ei ole varmaa jääkiekossa, Avalanche näyttää vahvalta suosikilta tässä kohtaamisessa ja joukkueen voi odottaa lisäävän voittoputkeaan yhdellä ottelulla.

Pelivihje: Colorado Avalanche 2.15

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

303 Lukukerrat