MM-kisat pitkävetovihje: Ruotsi – Tshekki 24.5.2024

Ruotsi

Ruotsin jääkiekkomaajoukkue eteni MM-kisojen välieriin voittamalla Suomen tiukasti 2-1 jatkoajalla. Vaikka joukkue onnistui kaatamaan rakkaan naapurinsa, ei esitys ollut odotetun vakuuttava. Ruotsi on tunnettu vahvasta ja tasapainoisesta kokoonpanostaan, mutta viime ottelussa joukkueen peli oli paikoin hapuilevaa. Heidän on parannettava otteitaan kohdatessaan Tshekin, jos he mielivät edetä finaaliin. Erityisesti hyökkäyspään tehokkuutta ja puolustuksen varmuutta on syytä hioa entistä paremmaksi.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Tshekki

Tshekki eteni välieriin voittamalla USA:n niukasti 1-0. Tämä voitto tuli kotiyleisön edessä, mikä antaa heille lisää itseluottamusta ja energiaa välieräotteluun. Tshekki on osoittanut vahvaa puolustuspeliä ja kykyä pitää vastustajan hyökkäykset kurissa. Kotiyleisön tuki on merkittävä etu, ja Tshekillä on realistinen mahdollisuus voittaa Ruotsi varsinaisella peliajalla. Heidän täytyy kuitenkin jatkaa kurinalaista pelaamistaan ja hyödyntää tehokkaasti maalintekopaikat.

Ottelun ennakkotunnelmat

Ruotsin ja Tshekin välinen välieräottelu MM-kisoissa tulee kehittymään jännittäväksi ja tiukaksi kamppailuksi. Ruotsi lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina kokoonpanonsa ja lohkon suoritustensa perusteella, mutta Tshekki pelaa kotiyleisön edessä, mikä voi kääntää pelin heidän edukseen. Ruotsin on löydettävä pelinsä paras vire, jotta he voivat välttää kotijoukkueen yllätyksen. Tshekin puolestaan täytyy jatkaa vahvaa puolustuspeliään ja iskeä tehokkaasti vastaan.

Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 15:20, ja molemmat joukkueet ovat varmasti valmiita antamaan kaikkensa päästäkseen finaaliin. Tämä välieräottelu lupaa tiukkaa taistelua ja korkeatasoista jääkiekkoa, joka pitää katsojat jännityksessä alusta loppuun.

Pelivihje: Tshekki 3.00

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

139 Lukukerrat