Hyödynnä bonus ja voita Euro Hockey Tour -tuplalla 603,00€

Sveitsin Euro Hockey Tour tarjoaa mahdollisuuden vedonlyöjille kerätä jopa 603,00€ suuruisen voiton täysin ilman riskiä! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen kahteen pelikohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 603,00€!

Suomi – Tshekki

Sveitsin Euro Hockey Tourin odotettu kohtaaminen Tshekin ja Suomen välillä on kiinnostava mittari molemmille joukkueille. Suomen joukkueessa nähdään useita kokeneita pelaajia, kuten Iiro Pakarinen ja maalivahti Harri Säteri, jotka tuovat kokemusta ja johtajuutta joukkueeseen. Lisäksi nuoremmat pelaajat, kuten Eemeli Suomi ja Tobias Windberg, ovat osoittaneet kykynsä oman sarjan peleissä.

Suomen valmennusjohdon vahva taktinen osaaminen ja joukkueen yhteispeli ovat tekijöitä, jotka voivat kääntää ottelun Suomen eduksi. Tshekin joukkue on kokenut muutoksia, ja Suomi voi hyödyntää näitä mahdollisuuksia hyökkäyspäässä.

Kertoimella 2.60 Suomen voitto tarjoaa houkuttelevan vedonlyöntimahdollisuuden. Suomen joukkueen vahvuus, kokeneet pelaajat ja potentiaalinen yllätysmomentti tekevät heistä varteenotettavan vaihtoehdon. Tshekin puolustus saattaa kohdata vaikeuksia pysäyttää Suomen hyökkäystä, ja tämä voi johtaa Suomen voittoon tässä Euro Hockey Tourin ottelussa.

Ruotsi – Sveitsi

Sveitsin Euro Hockey Tourin toinen kiehtova ottelu Ruotsin ja Sveitsin välillä lupaa jännitystä ja kovaa kamppailua jäällä. Ruotsin joukkue tuo mukanaan vahvan kokoonpanon, jossa tähtipelaajat tarjoavat korkeaa pelillistä tasoa. Ruotsilla on vahva maalivahtiosasto, mikä voi olla ratkaiseva tekijä tiukoissa peleissä.

Ruotsin valmennusjohdon kyky sovittaa joukkueensa vastustajan pelitapaan on osoittautunut menestyksekkääksi aikaisemmissa turnauksissa. Sveitsi on kova vastus, mutta Ruotsin yhtenäinen joukkuepeli ja kokemus antavat heille etulyöntiaseman. Vedonlyöntikertoimella 2.32 Ruotsin voitto tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden. Ruotsin vahva kokoonpano, yksilötaidot ja joukkueen yhteispeli ovat avainasemassa voiton varmistamisessa ottelussa Sveitsin Euro Hockey Tourilla.

Näin voitat 603,00€ ilman riskiä

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Suomen ja Ruotsin voittoa yhteiskertoimella 6.03.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

267 Lukukerrat