Maanantai tennisvinkki: Voita 315,60€ rajoitetulla tarjouksella!

Pariisin ATP-turnaus tarjoaa jännittävän kohtaamisen, kun Jiri Lehecka ja Roberto Bautista asettuvat vastakkain kovalla alustalla. Hyödyntämällä rajoitetun tarjouksen ja pelaamalla Roberto Bautistan voittoa, on mahdollista napata talteen jopa 315,60€ voitto ilman riskiä.

Bautista johtaa keskinäisissä voitoissa

Nämä kaksi pelaajaa ovat kohdanneet aiemmin vuonna 2022. Tuolloin Bautista voitti ottelun 2-1, mikä antaa hänelle psykologisen edun tulevassa kohtaamisessa. Tämä edellinen kohtaaminen kuitenkin osoittaa, että molemmat pelaajat ovat tasaväkisiä kilpailijoita, ja ottelusta voi odottaa kovaa taistelua. Tässä tilanteessa suosittelemme vetoa Roberto Bautistan voiton puolesta kertoimella 2.63. Vaikka Lehecka on rankingissa edellä, aiempi kohtaaminen osoittaa, että Bautista pystyy haastamaan ja voittamaan Leheckan. Näin ollen kertoimella 2.63 voit saada suuren voiton, jos Bautista voittaa tämän ottelun.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Lehecka tunnetaan aggressiivisesta pelityylistään ja voimakkaista peruslyönneistään. Hänellä on kyky iskeä tehokkaasti ja laajalta kenttäalalta, mikä voi aiheuttaa ongelmia vastustajalleen. Bautista puolestaan on vankka pelaaja, joka on erityisen taitava kovilla alustoilla. Hänellä on vahva syöttö ja puolustuspeli, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan.

Kun otetaan huomioon aiempi kohtaaminen ja pelaajien nykyinen ranking, odotamme jännittävää ja tasaväkistä ottelua. Pariisin ATP-turnaus on aina täynnä yllätyksiä, ja tämä kohtaaminen voi tarjota yhden niistä. Tennisfaneja odottaa taatusti mielenkiintoinen kamppailu, kun Lehecka ja Bautista astuvat kentälle taistelemaan voitosta.

Miten voitan 315,60€ riskittömästi?

  • Avaa BetNflix pelitili TÄSTÄ ja lunasta 120% talletusbonus 120€ asti.
  • Panosta ylimääräisellä bonusrahalla Roberto Bautistan voittoa (2.63)
  • Mikäli Bautista voittaa – saat yhteensä 315,60€
  • Voiton lisäksi pelitilillä on tallettamasi summa edelleen
  • BetNflix tarjoaa myös joka perjantai ilmaisvedon!
237 Lukukerrat