Tennis pitkävetovihje: Roberto Bautista – Andrea Vavassori 21.11.2023

Valencia Challengerin odotettu kohtaaminen Roberto Bautistan ja Andrea Vavassorin välillä lupaa tiukan taistelun. Bautista, maailmanlistan sijalla 62, on kokenut pelaaja, joka on osoittanut vahvan otteensa aikaisemmissa kohtaamisissa. Vavassori puolestaan on sijoitettu sijalle 167, ja vaikka hän onkin vaarallinen vastustaja, hänellä on haasteita pärjätä kokeneelle Bautistalle.

Roberto Bautista

Roberto Bautista, Espanjan ylpeys, tunnetaan vahvasta peruspelistään ja erinomaisesta liikkumisestaan kentällä. Hänen pelityylinsä on erittäin monipuolinen, mikä tekee hänestä vaikean vastustajan kenelle tahansa. Bautista on pelannut vakuuttavaa peliä koko kauden ajan, ja hänen voittoisa kohtaamisensa Vavassorin kanssa kesäkuussa vahvistaa hänen ylivoimaansa. Bautista hallitsi tuota ottelua täysin voittaen erin 2-0 erinomaisella suorituksellaan, osoittaen ylivertaisuuttaan niin syötössä kuin verkollakin.

Andrea Vavassori

Andrea Vavassori, vaikka sijoittautunutkin alemmas maailmanlistalla, ei ole pelaaja, jota voi aliarvioida. Hän on tunnettu taistelutahdostaan ja voittamattomasta asenteestaan. Bautistan ylivoimainen tekninen taituruus ja kokemus antavat hänelle selvän edun tässä kohtaamisessa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Pelaajat ovat eri tason pelaajia

Bautistan voittoon vaikuttaa hänen vankka pelityylinsä, joka on osoittautunut tehokkaaksi Vavassoria vastaan aiemmin. Bautista tulee hallitsemaan peruspeliä ja hyödyntämään ATP-tason kokemuksensa tuomaa itseluottamusta voittaakseen tämän kohtaamisen. Vaikka Vavassori voi tarjota vastusta, Bautistan tekninen ylivoima antaa hänelle parhaat mahdollisuudet päätöksen tekemiseen Valencia Challengerin kohtaamisessa.

Pelivihje: Roberto Bautista 1.60

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

180 Lukukerrat