Tennis pitkävetovihje: Felix Auger-Aliassime – Jiri Lehecka 3.5.2024

Madridin ATP-turnauksen välierissä kohtaavat kaksi lupaavaa pelaajaa, kun Felix Auger-Aliassime ja Jiri Lehecka asettuvat vastakkain massakentällä. Ottelu lupaa tarjota jännittävää ja intensiivistä tennistä, kun nämä kaksi lahjakkuutta kohtaavat toisensa toisen kerran ammattilaisuransa aikana.

Felix Auger-Aliassime

Felix Auger-Aliassime, rankingilla 35., on nuori kanadalainen pelaaja, jolla on valtava potentiaali. Hänen pelityylinsä perustuu voimakkaaseen iskulyöntipeliin ja nopeisiin jalkoihin, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa. Vaikka hänen rankinginsa putosi loukkaantumisen vuoksi, hänen kykynsä kilpailla huipputasolla ovat kiistattomat, ja hän on valmis näyttämään sen kentällä.

Jiri Lehecka

Jiri Lehecka, rankingilla 31., on nousussa oleva tšekkiläinen pelaaja, joka on tehnyt vaikutuksen viimeaikaisilla suorituksillaan. Hänen pelityylinsä on monipuolinen ja hän pystyy sopeutumaan erilaisiin vastustajiin ja olosuhteisiin. Lehecka on osoittanut kykynsä voittaa isoja otteluita ja hänellä on vahva itseluottamus tulevaan otteluun.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Kanadalaisella on nälkää revanssiin

Vaikka Auger-Aliassime ja Lehecka ovat kohdanneet vain kerran aiemmin vuonna 2023, Lehecka vei tuolloin voiton 3-1. Tämä antaa hänelle tietynlaisen psykologisen edun ennen tulevaa kohtaamista. Auger-Aliassimen paluu loukkaantumiselta ja hänen potentiaalinsa huomioon ottaen hänen odotetaan olevan ottelun ennakkosuosikki.

Auger-Aliassimen voimakas pelityyli ja kyky hallita kenttää pitäisi antaa hänelle etulyöntiaseman ottelussa. Hänen nopeutensa ja iskulyöntiensä voima voivat aiheuttaa ongelmia Leheckalle, ja Auger-Aliassime tulee varmasti pyrkimään ottamaan revanssin aiemmasta tappiosta. Näin ollen Auger-Aliassimen odotetaan olevan vahvoilla ja etenevän finaaliin Madridissa.

Pelivihje: Felix Auger-Aliassime 2.10

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

442 Lukukerrat