Liiga pitkävetovihjet: TPS – Pelicans 6.10.2023

Tänään Turussa Gatorade Centerissä kohtaavat Liiga-ottelussa TPS ja Pelicans. Tämä ottelu herättää kiinnostusta, kun sarjataulukon 7. sijalla oleva TPS isännöi sarjataulukon 13. sijalla olevaa Pelicansia. TPS:n ja Pelicansin väliset kohtaamiset ovat aina täynnä jännitystä ja odotuksia, ja tämä ei tule olemaan poikkeus. Miksi TPS on ottelun voittajasuosikki?

TPS on tasaisen vahva joukkue

TPS on alkukaudella osoittanut vahvaa peliä ja löytyy sarjataulukon keskikastista seitsemänneltä sijalta. Joukkue on kerännyt kahdeksasta pelaamastaan ottelusta yhteensä 15 pistettä. Heidän maalisuhde on myös erittäin vakuuttava, 23 tehtyä maalia ja 17 päästettyä maalia. Joukkueen hyökkäyspeli on ollut tehokasta, ja he ovat onnistuneet luomaan monia maalintekomahdollisuuksia. Syy suosikin asemaan on heidän vahva puolustuspelaamisensa. Joukkue on kyennyt pitämään vastustajansa aisoissa ja rajoittamaan vastustajien maalintekomahdollisuuksia. TPS:n maalivahdit ovat olleet erinomaisessa vireessä jos kahta edellistä ottelua ei liikaa katsota.

TPS:n kokemus ja syvyys joukkueessaan antavat heille etulyöntiaseman. Heillä on useita kokeneita ja taitavia pelaajia, jotka voivat ottaa vastuun ratkaisevissa hetkissä. Joukkueessa on myös nuoria lupaavia pelaajia, jotka tuovat lisää energiaa ja nopeutta kentälle.

Pelicans ei herätä luottamusta

Pelicansilla sen sijaan on ollut vaikeampi alku kaudelle. Joukkue on kerännyt yhdeksästä ottelusta vain kahdeksan pistettä, ja heidän maalisuhteensa on negatiivinen, 16 tehtyä maalia ja 28 päästettyä maalia. Pelicansin hyökkäyspelaaminen on ollut epävakaata, ja heillä on ollut vaikeuksia maalinteossa.

TPS:llä on selkeä etu tässä ottelussa. Heidän vahva puolustuspelaamisensa, tehokas hyökkäys sekä kokemus joukkueessaan tekevät heistä voittajasuosikin tähän kohtaamiseen. Joka tapauksessa odotettavissa on jännittävä ja tiukka ottelu, joka tarjoaa varmasti viihdettä jääkiekon ystäville.

Pelivihje: TPS 1.90

100€ ilmaisvetoja uudelta vedonlyöntisivulta:

Tiesitko, että XLBetiltä saat peräti 5x 20€ ilmaisvetoja uutena pelaajana!

1. Avaa pelitili XLbetille painamalla TÄSTÄ

2. Lunasta vedonlyönnin tervetuliaistarjous (100% ilmaisvedot 100€ asti)

3. Saat jokaisesta lyödystä vedosta 20€ ilmaisvedon käytettäväksi

5. Pelaa ilmaisvedoilla ilman riskiä!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

Liiga pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyöntisivut

501 Lukukerrat