Liiga pitkävetovihjeet: TPS – HPK 4.10.2023

Tuleva Liigan jääkiekko-ottelu TPS:n ja HPK:n välillä tarjoaa mielenkiintoisen kohtaamisen, jossa kahden joukkueen erilaiset tilanteet ja tavoitteet asettavat jännitystä ilmoille. Ottelu pelataan 4. lokakuuta 2023 Gatorade Centerissä Turussa, ja se näyttää olevan paperilla erittäin suotuisa TPS:lle.

Ylivoimainen ennakkosuosikki

TPS saapuu otteluun sarjataulukon kuudennelta sijalta. Joukkue on kerännyt seitsemästä ottelusta vaikuttavat 15 pistettä. Heidän maalisuhde on 21 tehtyä maalia ja 12 päästettyä maalia, osoittaen vahvaa pelaamista molemmilla puolilla kenttää. TPS on aloittanut kautensa vahvasti, ja heidän tavoitteenaan on nousta Liigan kärkipäähän. Joukkueessa on laatuhyökkääjiä, kuten Petrus Palmu ja nuori lupaus Nurmi, jotka ovat olleet vahvassa vireessä.

HPK pahoissa ongelmissa

HPK:n tilanne on huomattavasti haastavampi. He ovat sarjataulukon viimeisellä sijalla ja ovat keränneet kahdeksasta ottelusta vain neljä pistettä. Joukkueen maalisuhde on kauhistuttava 12 tehtyä maalia ja 29 päästettyä maalia. HPK:lla on ollut vaikeuksia niin hyökkäys- kuin puolustuspelissäkin, ja he tarvitsevat pikaisesti parannusta, jos mielivät välttää täydellisen katastrofin.

Kotijoukkue pyyhkii vastustajilla lattiaa

TPS:n voittomahdollisuudet tässä ottelussa näyttävät todella vahvoilta. Joukkueella on materiaalissaan selkeä etu HPK:ta vastaan, ja he ovat olleet kauden alussa vakuuttavia. TPS:llä on myös vahva puolustus ja loistavassa vireessä oleva maalivahti, mikä tekee heistä vaikeasti voitettavan vastustajan. HPK:n on otettava merkittäviä parannuksia, jos he aikovat haastaa TPS:n ja ainakaan viitteitä näistä ei ole nähtävissä. Heidän on parannettava hyökkäyspeliään ja tiivistettävä puolustustaan.

Odotamme mielenkiintoista ottelua, mutta TPS:n vahvuudet ja materiaalietu tekevät heistä selkeän suosikin voittamaan tämän kamppailun. Lopputulos voi hyvin olla 5-1 TPS:lle. Ottelu tarjoaa joka tapauksessa jännitystä ja vauhdikasta kiekkoa kaikille jääkiekon ystäville.

Pelivihje: TPS 1.55

100€ ilmaisvetoja uudelta vedonlyöntisivulta:

Tiesitko, että XLBetiltä saat peräti 5x 20€ ilmaisvetoja uutena pelaajana!

1. Avaa pelitili XLbetille painamalla TÄSTÄ

2. Lunasta vedonlyönnin tervetuliaistarjous (100% ilmaisvedot 100€ asti)

3. Saat jokaisesta lyödystä vedosta 20€ ilmaisvedon käytettäväksi

5. Pelaa ilmaisvedoilla ilman riskiä!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

Ilmaisvedot

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

417 Lukukerrat