Liiga pitkävetovihje: Ässät – Pelicans 15.12.2023

Liigan jääkiekko-ottelu Ässät vastaan Pelicans tarjoaa jälleen jännittävän kamppailun, kun joukkueet kohtaavat toisensa 15. joulukuuta 2023.

Ässät

Ässät lähtee otteluun sarjataulukon seitsemänneltä sijalta, kerättyään 29 ottelusta 44 pistettä ja maalisuhteen ollessa 67:62. Vaikka joukkue onnistui voittamaan vain kaksi viidestä edellisestä ottelusta, kotijoukkueella on potentiaalia kääntää kurssi voitokkaaksi.

Pelicans

Pelicans sijoittuu taulukossa kymmenenneksi 41 pisteellä ja maalisuhteella 71:84. Viimeisimmät ottelut eivät ole sujuneet parhaalla mahdollisella tavalla, ja joukkue on voittanut vain kaksi viimeisimmästä viidestä kamppailustaan. Tämä asettaa molemmat joukkueet tilanteeseen, jossa voitto on tärkeä sekä pisteiden että itseluottamuksen kannalta.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Ässät tulee otteluun kovempaa

Ässät ja Pelicans kohtasivat edellisen kerran marraskuussa, jolloin Pelicans vei voiton kotikentällään maalein 3-2. Tämä antaa Ässille nälkää revanssiin, kun joukkueet kohtaavat jälleen. Ässien maalivahti on ollut joukkueen vahva tukipilari, ja hyökkääjät ovat onnistuneet löytämään tiensä vastustajan verkkoon tehokkaasti.

Ottelun ratkaisu piilee Ässien kyvyssä hyödyntää kotikaukalonsa etua. Fanien tuki ja tuttu ympäristö antavat joukkueelle tarvittavan boostin. Ässät on myös kauden aikana osoittanut kykenevänsä voittoihin tiukoissa kamppailuissa. Joukkueen kokonaisvaltainen suorituskyky ja voitonnälkä voivat kääntää vaakakupin Ässien eduksi tässä tärkeässä kohtaamisessa.

Pelivihje: Ässät 2.20

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

402 Lukukerrat