Liiga pitkävetovihje: SaiPa – HPK 15.12.2023

Liiga-ottelu SaiPa vastaan HPK tarjoaa mielenkiintoisen kamppailun, kun kaksi joukkuetta kohtaa toisensa 15. joulukuuta 2023. Ottelu pelataan SaiPan kotikentällä, ja molemmilla joukkueilla on takanaan vaihteleva kausi tähän asti.

SaiPa

SaiPa löytyy sarjataulukon sijalta 15, ja joukkue on koonnut 27 ottelusta 18 pistettä. Maalisuhde 64:113 kertoo haasteista sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Viimeaikaiset tulokset ovat olleet pettymyksiä, sillä SaiPa on joutunut taipumaan viidessä peräkkäisessä ottelussa. Haasteita on siis ilman muuta, ja joukkueen on etsittävä keinoja kääntää kurssi.

HPK

HPK on sarjataulukossa hieman edellä sijalla 14, ja heillä on 29 ottelusta kertynyt 34 pistettä. Maalisuhde 63:84 osoittaa, että HPK on onnistunut paremmin sekä maalinteossa että oman maalin varjelemisessa. Viime aikoina joukkue on pystynyt voittamaan kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä viittaa vahvaan suorituskykyyn.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi HPK voittaa?

Joukkueella on selkeä etu pistemäärässä ja tasapainoisemmassa maalierossa. Viimeaikaiset voitot antavat joukkueelle positiivista energiaa ja itseluottamusta. HPK:n on tärkeää hyödyntää SaiPan haavoittuvuudet sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä. Jos HPK pystyy pitämään vahvan suorituskykynsä yllä ja hyödyntämään vastustajansa heikkouksia, voitto on täysin saavutettavissa.

Ottelu lupaa siis olla tasaväkinen kohtaaminen, mutta HPK:n vahvempi pistesaldo ja positiivinen vire antavat heille hyvät mahdollisuudet viedä voitto kotiin SaiPalta.

Pelivihje: HPK 2.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

281 Lukukerrat