Liiga pitkävetovihje: TPS – Jukurit 22.11.2023

Liigan jännittävässä kohtaamisessa kohtaavat TPS ja Jukurit 22.11.2023.

TPS

TPS löytyy tällä hetkellä sarjataulukon 10. sijalta, kerättyään 22 ottelusta 30 pistettä, ja maalisuhde on 56 tehtyä ja 57 päästettyä. Viime aikojen vire on ollut vaihteleva, sillä joukkue on voittanut ainoastaan kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. TPS:n joukkueessa on kuitenkin potentiaalia kääntää kurssi voitokkaaksi. Joukkueen ongelmien mukana nousee esiin maalivahdit, jotka eivät ole onnistuneet pitämään joukkuetta pystyssä vaikeina hetkinä. Hyökkäyksessä puolestaan ratkaisuvoimaa tarjoavat nuoret lahjakkuudet, jotka voivat yllättää vastustajan.

Jukurit

Vierasjoukkueeksi saapuu Jukurit, sijoittuen sarjataulukossa 8. sijalle 31 kerätyllä pisteellä 20 ottelusta. Joukkueen maalisuhde on 56 tehtyä ja 48 päästettyä. Jukurit on ollut viime aikoina vahvassa iskussa, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Jukurit onnistuu yhdistämään kokeneiden pelaajien kokemuksen ja nuorten pelaajien energian tehokkaasti. Joukkueen puolustuspeli on ollut vakuuttavaa, ja maalivahdin varma torjuntaprosentti luo turvaa. Hyökkäyksessä Jukurit on luonut vaarallisia paikkoja erityisesti erikoistilanteista.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Altavastaaja ryöstää pisteet

Kohtaamisen voittajaksi nousee lopulta Jukurit, sillä joukkueen vahva vire ja tasapainoinen peli sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä antavat heille etulyöntiaseman. Jukurit hyödyntää tarkasti vastustajansa heikkoudet ja onnistuu maalinteossa ratkaisevalla hetkellä, varmistaen voiton tärkeästä kohtaamisesta.

Pelivihje: Jukurit 2.70

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

363 Lukukerrat