Liiga pitkävetovihje: Tappara sai koneet käyntiin ja nyt joukkue on pysäyttämätön 26.3.2024

Liigan pudotuspelien jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 230,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 230,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

TPS – Tappara

Liigan pudotuspelit jatkuvat jännittävinä, kun Turun TPS ja Tampereen Tappara kohtaavat neljännen kerran. Ottelusarjaa johtaa tällä hetkellä Tappara lukemin 2-1. Tappara vei ensimmäisen kohtaamisen 4-1, kun taas TPS vastasi voittamalla toisen ottelun 4-2. Kolmannessa kohtaamisessa Tappara näytti kuitenkin vahvuutensa ja vei voiton selkein lukemin 4-0.

Tappara on saanut koneensa kunnolla käyntiin ja joukkue näyttää nyt erittäin vahvalta. Heidän pelinsä on ollut vakuuttavaa ja he ovat löytäneet ratkaisuja sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Tappara on tunnetusti kova pudotuspeleissä ja heidän kokemuksensa ja syvyytensä joukkueessa antavat heille selkeän edun tulevissa otteluissa.

Tapparan voitto kertoimella 2.30 on houkutteleva pelikohde. Heidän vakuuttava esityksensä kolmannessa ottelussa antaa luottamusta siihen, että he voivat jatkaa menestyksekästä suoritustaan neljännessäkin ottelussa. Tapparan kokemus ja kyky pelata tiukkoja otteluita pudotuspeleissä tekevät heistä vahvan ehdokkaan ottelun voittoon. Tapparan voitto näyttää houkuttelevalta pelivalinnalta, koska uskomme joukkueen jatkavan vahvaa suoritustaan ja ottavan selvän johtoaseman sarjassa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Tappara voittoa kertoimella 2.30.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

270 Lukukerrat