Liiga pitkävetovihje: Onko Ilves saanut nuoltua haavansa? 23.3.2024

Liigan pudotuspelien jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 230,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 230,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

KalPa – Ilves

Liigan pudotuspelit jatkuvat mielenkiintoisena, kun Kuopion KalPa ja Tampereen Ilves kohtaavat toisensa toisen kerran. Ensimmäinen ottelu päättyi KalPan kotivoittoon jatkoajalla lukemin 4-3, mutta Ilves osoitti olevansa vahva vastustaja ja halukas kääntämään sarjan edukseen.

Ilves lähtee otteluun nälkäisenä ja motivoituneena, sillä he tiedostavat tarpeen voittaa toinen ottelu ja tasoittaa sarja. Joukkueella on laadukas pelaajamateriaali ja potentiaalia menestyä pudotuspeleissä, ja he ovat valmiita näyttämään tämän KalPaa vastaan.

Ilveksen voitto kertoimella 2.30 on houkutteleva pelikohde. Ilves on joukkueena tasokkaampi kuin miltä sarjatilanne ensimmäisen ottelun jälkeen näyttää. Heillä on potentiaalia parantaa suoritustaan ja ottaa voitto toisessa ottelussa. Ilveksen nälkä ja halu menestyä pudotuspeleissä voivat olla ratkaisevia tekijöitä toisen ottelun voiton suhteen. Ilves näyttää hyvältä valinnalta voittajaksi toisessa ottelussa, ja heillä on hyvä mahdollisuus kääntää sarja edukseen.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Ilves voittoa kertoimella 2.30.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

296 Lukukerrat