Liiga pitkävetovihje: Parantaako Tappara vielä peliään muutaman pykälän? 22.3.2024

Liigan pudotuspelien jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 230,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 230,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

TPS – Tappara

Liigan pudotuspelit jatkuvat jännittävinä, kun TPS ja Tampereen Tappara kohtaavat toisensa toisen kerran. Ensimmäisessä ottelussa Tappara vei voiton kotikentällään lukemin 4-1, vaikka ottelu oli tiukempi kuin tulokset osoittavat. Tappara osoitti kuitenkin kokonaisvaltaista paremmuuttaan ja miksi heidän joukkueensa tunnetaan pudotuspeleissä.

TPS tarvitsee parannusta toiseen otteluun, erityisesti hyökkäyspäässä, jotta he voivat haastaa Tapparan. Heidän täytyy löytää tapoja murtaa läpi Tapparan puolustus ja saada enemmän laukauksia maalia kohti.

Tapparan voitto kertoimella 2.30 on houkutteleva pelikohde. Heidän ensimmäisen ottelun vakuuttava voitto osoittaa joukkueen vahvuuden ja kyvyn menestyä pudotuspeleissä. Tapparan kokemus ja syvyys joukkueessa antavat heille etua tiukemmissa tilanteissa. Ottelu osoitti myös, että Tappara pystyy hallitsemaan peliä ja luomaan maalipaikkoja, mikä voi johtaa toiseen voittoon. Tappara vaikuttaa vahvalta ja hyvältä valinnalta voittajaksi toisessa ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Tappara voittoa kertoimella 2.30.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

262 Lukukerrat