Liiga pitkävetovihje: Tappara – Ilves 26.1.2024

Perjantaina Liigassa kukoistaa paikallistaistelu, kun Tampereen kiekkosuuruudet Tappara ja Ilves kohtaavat toisensa.

Tappara

Tappara lähtee otteluun sarjataulukon toiselta sijalta, keräten 41 ottelusta vakuuttavat 80 pistettä. Joukkueen maalisuhde on myös vaikuttava 138:99, vaikka he ovatkin kohdanneet pienen kolauksen voittaen vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Ilves

Ilves puolestaan on vahvasti kiinni sarjataulukon kärjessä, keräten 44 ottelusta yhteensä 84 pistettä. Joukkueen maalisuhde on tasapainoinen 139:113, ja Ilves on napannut kolme voittoa peräkkäin, mikä osoittaa heidän kovan vireensä. Ilveksen tavoitteena on jatkaa voittoputkeaan ja varmistaa paikalliskamppailusta täysi pistepotti.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Ilves pelaa paremmin tällä hetkellä

Ilves voittaa ottelunsa hyödyntämällä vahvaa hyökkäyspelaamistaan ja tehokasta maalintekoaan. Joukkueessa on useita taitavia hyökkääjiä, jotka ovat olleet viime aikoina liekeissä. Tappara puolestaan on kohdannut haasteita puolustuspelissään, ja Ilveksellä on mahdollisuus käyttää hyväkseen näitä heikkouksia.

Ilveksen kolmen ottelun voittoputki antaa heille lisäboostia itseluottamukseen, ja joukkue lähtee kamppailuun vahvalla itseluottamuksella. Tappara saattaa olla hieman haparoiva viimeaikaisten tulosten valossa, ja tämä antaa Ilvekselle tilaisuuden hallita peliä ja hyödyntää vastustajansa epävarmuutta.

Ilveksellä on kaksi pistettä enemmän sarjataulukossa, mikä antaa heille ylimääräisen syyn lähteä otteluun nälkäisinä ja osoittaa, miksi he ansaitsevat olla sarjan kärjessä. Ootettavissa on intensiivinen ja kiihkeä paikallistaisto, jossa Ilves voi napata voiton vahvan hyökkäyspelaamisensa ja voittoputkensa turvin.

Pelivihje: Ilves 2.50

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

230 Lukukerrat