Liiga pitkävetovihje: KalPa – Jukurit 26.1.2024

Tänään perjantaina Liigassa kohtaavat KalPa ja Jukurit, kun molemmat joukkueet tähtäävät voittoon tässä kiehtovassa ottelussa.

KalPa

Kotijoukkue KalPa on tällä hetkellä sarjataulukon 9. sijalla, kun joukkue on kerännyt 42 ottelusta 62 pistettä. Maalisuhde on tiukka 115:108, ja joukkue on hieman kokenut vastoinkäymisiä häviten kolme viimeisintä otteluaan. Näitä tappioita seuratessa KalPan tavoitteena on kääntää kurssi ja palata voittojen tielle.

Jukurit

Vierailija Jukurit puolestaan loistaa sarjataulukon kolmannella sijalla 75 pisteellä 42 ottelusta. Joukkueen maalisuhde on vaikuttava 139:97, ja Jukurit onkin vakuuttanut voittamalla viisi edellistä otteluaan peräkkäin. Tämä antaa joukkueelle vahvan momentumin ja itseluottamuksen kohtaamiseen KalPan kanssa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Jukurit on edelleen tulikuumana

Jukurit voittaa ottelun monipuolisella pelillään ja tehokkaalla maalinteollaan. Joukkueen hyökkääjät ovat olleet liekeissä viime aikoina, ja heidän kykynsä luoda maalintekotilanteita antaa heille etulyöntiaseman ottelussa. Puolustuksen tiiviys ja maalivahtipeli ovat myös olleet Jukureille vahvuuksia, jotka voivat tehdä vaikeaksi KalPan maalinteon.

Vaikka KalPa taistelee kotikentällään ja pyrkii palaamaan voittojen tielle, Jukurit näyttää olevan ottelussa vahvempi joukkue. Heidän viimeaikaiset voittonsa ja vakuuttava esityksensä antavat heille tarvittavan itseluottamuksen ja energian napata täysi pistepotti tästä kohtaamisesta. Jukurit näyttää ottelussa vahvemmalta joukkueelta, ja heidän tehokas maalintekonsa sekä vankka puolustuspelaamisensa antavat heille hyvät mahdollisuudet viedä voitto kotijoukkueen nenän edestä.

Pelivihje: Jukurit 2.35

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

348 Lukukerrat