Liiga pitkävetovihje: Parantaako HIFK selkä seinää vasten? 26.3.2024

Liigan pudotuspelien jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 220,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 220,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

HIFK – Pelicans

Liigan pudotuspelit jatkuvat intensiivisinä, kun Helsingin IFK ja Lahden Pelicans kohtaavat neljännen kerran. Ottelusarjaa hallitsee tällä hetkellä vakuuttavasti Pelicans, joka johtaa sarjaa 3-0. Pelicans on onnistunut voittamaan ensimmäisen kohtaamisen 4-2, toisen 4-1 ja kolmannen jatkoajalla lukemin 3-2.

HIFK:lla on nyt selkä seinää vasten, ja heidän on pakko alkaa tuottamaan tulosta pysyäkseen mukana sarjassa. Joukkueen vahva rosteri ja kokemus antavat kuitenkin toivoa mahdollisesta käänteestä. Heidän täytyy löytää tapoja parantaa hyökkäyspeliään ja tiivistää puolustustaan estääkseen Pelicansia lisäämästä sarjanjohtoaan.

HIFK:n voitto kertoimella 2.20 on houkutteleva pelikohde. Joukkueella on tarvittava potentiaali ja taito voittaa otteluita pudotuspeleissä. Heidän kokemuksensa ja pelaajien kyky tuottaa tulosta antavat toivoa mahdollisesta voitosta. HIFK:lla on nyt selkeä tarve voitolle, mikä voi lisätä heidän taistelutahtoaan ja motivaatiotaan.  HIFK:n voitto on hyvä pelivalinta niille, jotka uskovat joukkueen kykyyn kääntää sarja edukseen ja välttää putoaminen kesälomalle.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla HIFK voittoa kertoimella 2.20.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

217 Lukukerrat