Liiga pitkävetovihje: Ilveksen on pakko onnistua tuottamaan maaleja 25.3.2024

Liigan pudotuspelien jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 200,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 200,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Ilves – KalPa

Liigan pudotuspelit jatkuvat kiihkeinä, kun Tampereen Ilves ja Kuopion KalPa kohtaavat toisensa kolmannen kerran. Ottelusarja on tällä hetkellä KalPalle 2-0, kun he ovat onnistuneet voittamaan ensimmäisen ottelun vieraskentällä ja toisen kotonaan jatkoajalla.

Ilveksellä on nyt selkä seinää vasten, ja heidän on pakko onnistua tulevissa otteluissa pysyäkseen mukana sarjassa. Joukkueen täytyy löytää tapoja parantaa maalinteon tehokkuuttaan ja tiivistää puolustustaan estääkseen KalPaa lisäämästä johtoaan ottelusarjassa.

Ilveksen voitto kertoimella 2.00 on houkutteleva pelikohde. Ilves on laadukas joukkue, jolla on potentiaalia voittaa otteluita pudotuspeleissä. Heillä on tarvittava taito ja kokemus kääntää sarja edukseen kotiyleisönsä edessä. Ilves tulee otteluun nälkäisenä ja motivoituneena osoittamaan kykynsä. KalPan johtoasema sarjassa saattaa myös luoda Ilvekselle ylimääräistä halua ja taistelutahtoa kääntää sarja omaksi hyväkseen. Ilveksen voitto on hyvä pelivalinta, ja heillä on mahdollisuus kaventaa sarjaa voittamalla kolmas ottelu.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Ilves voittoa kertoimella 2.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

215 Lukukerrat