Liiga pitkävetovihje: Oulussa käynnistyy kuuma pudotuspelisarja! 20.3.2024

Liigan pudotuspelien jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 280,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 280,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Kärpät – Jukurit

Liigan puolivälierien pudotuspeliottelusarja käynnistyy jännittävällä kohtaamisella, kun neljänneksi sijoittunut Kärpät isännöi viidenneksi sijoittunutta Jukureita. Runkosarjan viimeisten kohtaamisten perusteella Jukurit lähtee otteluun lievässä etulyöntiasemassa, voittaen kolmesta edellisestä kohtaamisesta kaksi.

Kärpät saapuu otteluun vahvalla kokemuksella ja laajalla taitoarsenaalilla, joka voi osoittautua ratkaisevaksi tekijäksi pudotuspelien intensiivisissä hetkissä. Heidän tehokas hyökkäyskalustonsa, johdettuna kokeneista pelaajista ja nuorista lahjakkuuksista, tarjoaa jatkuvaa uhkaa vastustajalle.

Jukurit saapuu otteluun nälkäisenä ja motivoituneena. He ovat valmiita osoittamaan, että runkosarjan voitetut kohtaamiset eivät olleet sattumaa. Jukureiden joukkuehenki ja taisteluilme voivat olla ratkaisevassa roolissa heidän menestyksessään.

Tarjottu kerroin 2.80 Jukureiden voitolle on houkutteleva vaihtoehto monille vedonlyöjille. Jukurit lähtee otteluun nälkäisempänä ja motivoituneempana, mikä antaa heille tason nostetta ja kilpailuetua. Ottaen huomioon joukkueiden välinen tasaisuus ja Jukureiden voittokkaat viime kohtaamiset, on olemassa mahdollisuus yllätykseen. Kertoimen ollessa melko korkea, vedonlyöjät näkevät tässä hyvän mahdollisuuden saada hyvä tuotto pienellä riskillä.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Jukurit voittoa kertoimella 2.80.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

238 Lukukerrat