Liiga pitkävetovihje: Lahdessa on luvassa intensiivinen ottelusarja! 20.3.2024

Liigan pudotuspelien jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 290,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 290,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Pelicans- HIFK

Liigan puolivälierien pudotuspeliottelusarja käynnistyy kuumalla kohtaamisella, kun kolmanneksi sijoittunut Pelicans ottaa mittaa kuudenneksi sijoittuneesta HIFK:sta.

Pelicans saapuu otteluun vahvalla runkosarjamenestyksellä, mikä tekee heistä vaarallisen vastustajan. Heidän joukkueensa on täynnä nuoria lahjakkuuksia, jotka ovat valmiita taistelemaan jokaista vaihetta kohti. HIFK:n kokoonpanossa on runsaasti kokemusta pudotuspeleistä, mikä tekee heistä vaarallisen vastustajan. Heidän avainpelaajansa ovat tottuneet suoriutumaan paineen alla ja nousemaan esiin ratkaisuhetkillä. Tämä kokemus voi osoittautua ratkaisevaksi tekijäksi tiukassa pudotuspeliottelussa.

Pelicansilla on kuitenkin vahva kotietu ja tukku taitavia pelaajia, jotka voivat kääntää ottelun edukseen. Heidän hyökkäyspeliinsä luottavat ratkaisupelaajat voivat aiheuttaa ongelmia HIFK:n puolustukselle.

Markkinoiden 2.90 kertoimen tarjoaminen HIFK:n voitolle on kuitenkin houkutteleva vaihtoehto. HIFK:lla on kokemusta ja taitoa selviytyä tiukoista pudotuspeliotteluista, mikä antaa heille etulyöntiaseman. Vaikka Pelicans onkin vahva kotonaan, HIFK:n potentiaali yllättää vieraissakin on merkittävä. Kertoimen ollessa suhteellisen korkea, näemme tässä hyvän mahdollisuuden saada hyvä tuotto pienellä riskillä.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla HIFK voittoa kertoimella 2.90.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

224 Lukukerrat