Liiga pitkävetovihje: Jatkaako Tappara ylivoimaisena pudotuspeleissä? 20.3.2024

Liigan pudotuspelien jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 175,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 175,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Tappara – TPS

Liigan puolivälierien pudotuspeliottelusarja käynnistyy odotetulla kohtaamisella, kun runkosarjan ykkössijaan sijoittunut Tappara kohtaa yhdeksänneksi sijoittuneen TPS:n. Tappara saapuu otteluun ylivoimaisena suosikkina, kiitos vahvan suorituksensa koko runkosarjan ajan.

Tapparan joukkue on osoittanut vahvuutensa niin hyökkäys- kuin puolustuspäässäkin. Heidän laaja ja tasapainoinen kokoonpanonsa, johdettuna kokeneista pelaajista ja nuorista lahjakkuuksista, on ollut vastustajille vaikea pysäytettävä koko kauden ajan. Tappara hallitsee peliä ja luo jatkuvasti maalintekopaikkoja vastustajiaan vastaan.

TPS:n pääsy pudotuspeleihin oli niukkaa ja heillä on selvä haaste edessään yrittäessään horjuttaa Tapparan vankkaa asemaa. Vaikka TPS voi tarjota vastusta ja yllätyksiä, heidän on löydettävä keinoja pysäyttää Tapparan hyökkäys ja hyödynnettävä mahdolliset avausjaksot tehokkaasti.

Tapparan voitto kertoimella 1.75 on houkutteleva vedonlyöntikohde. Tappara on ollut vakuuttava koko kauden ajan ja heillä on kokemusta menestyksekkäästä pudotuspelisuorituksesta. Ottaen huomioon joukkueiden välinen tasoero ja Tapparan vahva kotietu, on todennäköistä, että he hallitsevat ottelua ja saavat tarvittavat maalit voittoon. Vaikka kerroin ei olekaan korkea, Tapparan voitto tarjoaa suhteellisen turvallisen vedonlyöntikohteen niille, jotka etsivät varmoja vaihtoehtoja.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Tappara voittoa kertoimella 1.75.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

275 Lukukerrat