Liiga pitkävetovihje: Nähdäänkö Tampereella yllätys ottelusarjassa? 21.3.2024

Liigan pudotuspelien jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 185,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 185,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Ilves – KalPa

Liigan puolivälierien ottelu Tampereella tarjoaa kiehtovan kohtaamisen, kun runkosarjan kakkoseksi sijoittunut Ilves isännöi seitsemänneksi sijoittunutta KalPaa. Ottelu lupaa olla tasainen ja jännittävä, kun molemmat joukkueet lähtevät tavoittelemaan voittoa ja hyvää starttia pudotuspelisarjalleen.

Ilves saapuu otteluun vahvalla itseluottamuksella, sillä he sijoittuivat runkosarjassa hienosti toiseksi. Heidän joukkueensa on täynnä taitoa ja intohimoa, mikä tekee heistä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa. Ilves on osoittanut kykynsä voittaa isoja pelejä ja heillä on selkeä tavoite viedä joukkueensa pitkälle pudotuspeleissä. KalPan on puolestaan osoitettava, että he pystyvät haastamaan Ilveksen ja tuomaan peliin oman vahvan panoksensa. Heidän on hyödynnettävä nopeuttaan ja peliälyään löytääkseen keinot Ilveksen puolustuksen murtamiseen ja maalinteon tielle.

Ilveksen voitto kertoimella 1.85 tarjoaa houkuttelevan vedonlyöntikohteen. Ilveksen vahva runkosarjasuoritus ja kolmen viimeisen kohtaamisen voitto KalPaa vastaan antavat heille selkeän etulyöntiaseman otteluun. Ottaen huomioon Ilveksen kotietu ja pelaajien itseluottamuksen, on todennäköistä, että he pystyvät hyödyntämään tilaisuudet ja viemään ottelun nimiinsä. Vaikka kerroin ei olekaan korkea, Ilveksen voitto tarjoaa suhteellisen turvallisen vedonlyöntikohteen niille, jotka etsivät varmoja vaihtoehtoja.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Ilves voittoa kertoimella 1.85.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

203 Lukukerrat