Liiga pitkävetovihje: Ilveksellä mahdollisuus tasoittaa ottelusarja Kuopiossa 27.3.2024

Liigan pudotuspelien jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 240,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 240,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

KalPa – Ilves

Liigan pudotuspelit jatkuvat mielenkiintoisina, kun Kuopion KalPa ja Tampereen Ilves kohtaavat neljännen kerran ottelusarjan ollessa KalPan hyväksi 2-1. Ottelusarja on ollut äärimmäisen tasainen, ja kaikki kolme ensimmäistä ottelua ovat ratkenneet vasta jatkoajalla. Ilves osoitti vahvuutensa voittamalla kolmannen ottelun Tampereella lukemin 3-2 jatkoajalla. Heidän laadukas pelaajamateriaalinsa ja pelillinen osaamisensa tekevät heistä vaarallisen vastustajan kelle tahansa.

Ilveksen voitto kertoimella 2.40 on houkutteleva pelikohde useista syistä. Ilves on ottelusarjassa laadukkaampi joukkue ja pystyy varmasti taistelemaan voitosta neljännessä ottelussa. Heidän voittonsa kolmannessa ottelussa antoi heille lisäboostia ja uskoa omiin kykyihinsä. Ilveksen nälkäinen ja motivoitunut asenne tulevaan otteluun voi olla ratkaiseva tekijä heidän menestyksessään.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Ilves voittoa kertoimella 2.40.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

188 Lukukerrat