Liiga pitkävetovihje: KooKoo – Lukko 3.1.2024

Liigan kohtaaminen KooKoo:n ja Lukon välillä 3. tammikuuta 2024 herättää mielenkiintoa, kun kaksi lähes keskikastin joukkuetta kohtaa toisensa.

KooKoo

KooKoo sijoittuu tällä hetkellä sarjataulukossa 14. sijalle, keräten 35 ottelusta 45 pistettä ja maalisuhteen ollessa 98-101. Joukkue on voittanut kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, mikä heijastaa hieman epävakaata suoritustasoa.

Lukko

Lukko näyttää vahvemmalta tällä hetkellä, pitäen 6. sijaa sarjataulukossa 54 pisteen ja 89 maalin myötä. Lukon suoritustaso on ollut tasaisempi, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Joukkueessa on vahva tasapaino hyökkäyksen ja puolustuksen välillä, mikä antaa heille etulyöntiaseman.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Pisteet lähtevät Raumalle

Lukon voiton avaimet ovat heidän vahva puolustuspelaamisensa ja maalivahdin varma torjuntatyöskentely. Joukkue on myös osoittanut kykynsä tehdä maaleja ratkaisevilla hetkillä. KooKoo:n epävakaa suoritustaso antaa Lukolle mahdollisuuden hallita peliä ja hyödyntää vastustajan mahdolliset heikkoudet.

Lukon vahva joukkuehenki ja tasapainoinen pelaaminen tekevät heistä ottelun suosikin. He voivat hyödyntää vastustajansa epävakaata jaksoa ja hyökätä tehokkaasti, mikä johtaa voittoon. Lukko hallitsee peliä sekä puolustus- että hyökkäyspäässä, saavuttaen tarvittavat pisteet ja jatkamalla vahvaa suoritustaan Liigan taulukossa.

Pelivihje: Lukko 2.40

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

321 Lukukerrat