Liiga pitkävetovihje: SaiPa – HIFK 3.1.2024

Liigan kohtaaminen SaiPan ja HIFK:n välillä 3. tammikuuta 2024 herättää mielenkiintoa, kun kaksi joukkuetta sarjataulukon eri päistä kohtaa toisensa.

SaiPa

SaiPa sijoittuu tällä hetkellä sarjataulukossa 15. sijalle, keräten 32 ottelusta 22 pistettä ja maalisuhteen ollessa 72-132. Joukkue on kokenut vaikean jakson, häviten neljä ottelua peräkkäin.

HIFK

HIFK näyttää vahvemmalta tällä hetkellä, pitäen 3. sijaa sarjataulukossa 58 pisteen ja 104 maalin myötä. Vaikka joukkue on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, heidän kokonaispistemääränsä ja maalieronsa osoittavat vahvaa suoritusta kauden mittaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Helsinkiläisille murskavoito

HIFK:n voiton avaimet ovat heidän vahva puolustuspelaamisensa ja tehokas maalinteko. Joukkue on kyennyt säilyttämään tasapainon puolustuksen ja hyökkäyksen välillä, mikä on heidän menestyksensä perusta. SaiPa:n heikko maalisuhde antaa HIFK:lle mahdollisuuden hyökätä voimakkaasti ja hyödyntää vastustajan puolustuksen haavoittuvuuksia.

HIFK hallitsee lähes täysin kenttätapahtumia ja pelaa vahvaa kiekkoa sekä puolustus- että hyökkäyspäässä. Heidän taitava pelaajaryhmänsä ja kokemus ovat ratkaiseva tekijä kohtaamisessa. HIFK voi hyödyntää SaiPan heikkoutta ja löytää paljon maalintekomahdollisuuksia, mikä johtaa voittoon.

HIFK:lla on vahvempi asema ottelussa, ja he voivat hyödyntää vastustajansa vaikeuksia, varmistaen voiton ja jatkamalla menestyksellistä kauttaan Liigan sarjataulukossa.

Pelivihje: HIFK 1.50

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

391 Lukukerrat